Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Karrierekonsulenter på Fyn og i Syddanmark

Alle job- og karrierekonsulenterne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Konsulenterne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Dorthe Madsen

Karrierekonsulent, oktober 2016Socialrådgiver i 1993. Har praktisk erfaring fra offentlig og privat sektor. Flere års arbejde som Job- og Karrierekonsulent i a-kasser med særligt fokus på vejledning af medlemmer. Godt kendskab til arbejdsmarkedet og job-/ uddannelsesmuligheder. Er skarp på målrettet kommunikation.

Er en god sparringspartner. Certificeret i GPP-I (personlighedstest) og CSJ-metoden (coaching-socialrådgivning-jura). Har en positiv og personlig vinkel på samtalen. Forstår at give ærlig & konstruktiv feedback.

Elisabeth Ramus Nue Møller

KarrierekonsulentElisabeth har mere end 30 års erfaring inden for undervisning, projektledelse, ledelse, coaching og Outplacement fra organisationer og fra selvstændig virksomhed.

Hun er certificeret coach og stressvejleder. Af særlige kompetencer kan nævnes: rådgivning i CV og ansøgning, sparringssamtaler, afklaring af personlige kompetencer, outplacement og undervisning samt stressvejledning.

Lene Thorøe

Karrierekonsulent, oktober 2016Lene har mere end 20 års erfaring inden for beskæftigelsesområdet med hovedvægten lagt på personlig sparring, karriererådgivning og undervisning. Særlige kompetencer: målrettet kommunikation både i forhold til cv/ ansøgning og jobsamtalen, afklaring af kompetencer og jobsøgningens mange aspekter.

Hun har erfaring som projektleder, afdelingsleder og afdelingschef på Anden Aktør-området. Lene er uddannet voksenunderviser og er certificeret i GPP-I og Extended DISC. Herudover har hun kurser i coaching, HR og organisation.

Poul Møller

Karrierekonsulent, oktober 2016Maskiningeniør, Business Coach (ICF), ledelse, karriererådgivning og selvstændig virksomhed. Særlige kompetencer: coaching og sparring, personligt salg og jobsamtalen, rådgivning i CV og ansøgning samt personlig udvikling, motivation, afklaring og undervisning.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 18.10.2018

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback