Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Karrierekonsulenter på Fyn og i Syddanmark

Alle job- og karrierekonsulenterne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Konsulenterne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Dorthe Madsen

Karrierekonsulent, oktober 2016Job- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Odense, Nyborg, Kerteminde og Nordfyn

Dorthe Madsen har praktisk erfaring fra forskellige kommuner som jobkonsulent, hvor tæt kontakt til arbejdsgivere og borgere med forskellige udfordringer har været essentielt.

Hun har seks års erfaring som job- og karrierekonsulent med særligt fokus på vejledning af medlemmer for hurtig og blivende kontakt til arbejdsmarkedet.

Dorthe er uddannet socialrådgiver. Hun har undervisningserfaring og er særlig kompetent inden for coaching. Dorthe er certificeret i GPP-I (personlighedstest).

Elisabeth Ramus Nue Møller

KarrierekonsulentJob- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Billund, Esbjerg og Varde

Elisabeth Møller giver sparring til lederens karriere og trivsel og arbejder med afdækning af kompetencer, personlig branding samt workshops om ansøgning og CV.

Elisabeth har gennem mange år haft egen virksomhed, hvor overskrifterne har været ledertræning, medarbejderudvikling, kompetenceafklaring og undervisning.

Elisabeth er uddannet inden for sundhedsvæsnet. Hun har efteruddannet sig inden for ledelse og har taget en uddannelse som SparringsCoach hos LMI Inc. Texas, USA.

Lene Thorøe

Karrierekonsulent, oktober 2016Job- og karrierekonsulent, kontaktperson for jobcenter Fredericia, Kolding, Vejen og Vejle

Lene Thorøe har næsten 20 års erfaring indenfor beskæftigelsesområdet med hovedvægten lagt på personlig sparring, karriererådgivning og undervisning i jobsøgningens mange aspekter. Hun har erfaring som projektleder, afdelingsleder og afdelingschef på Anden Aktør-området.

Lene er uddannet voksenunderviser og er certificeret i GPP-I og Extended DISC. Herudover har hun kurser i coaching, HR og organisation.

Majbrit Grundtvig

Karrierekonsulent, oktober 2016Job- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Middelfart, Assens, Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Ærø og Langeland

Majbrit Grundtvig arbejder med personlig sparring, karriererådgivning og facilitering på workshops og CV-møder. Hun er en erfaren sparringspartner med baggrund i mange års ledererfaring som produktionsleder og projektleder.

Majbrit har senest syv års erfaring fra beskæftigelsesområdet som virksomhedskonsulent og som karriererådgiver på Fyn.

Hun har kompetencer inden for blandt andet jobsøgning, karriererådgivning, undervisning, udvikling og coaching med et godt kendskab til det fynske arbejdsmarked.

Poul Møller

Karrierekonsulent, oktober 2016Job- og karrierekonsulent, regionsleder og kontaktperson for Jobcenter Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa

Poul Møller giver sparring til jobsamtalen, CV og ansøgning, og han arbejder med personlig udvikling, motivation og afklaring.

Poul har mange års erfaring fra det private erhvervsliv og har desuden drevet selvstændig virksomhed.

Han er uddannet maskiningeniør og internationalt certificeret Business Coach.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 07.02.2018

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback