Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Karrierekonsulenter i Hovedstaden

Alle job- og karrierekonsulenterne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Konsulenterne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Anette Bodam

Karrierekonsulent, oktober 2016Med afsæt i den anerkendende tilgang rådgiver Anette inden for karriereudvikling, kompetenceafklaring, jobsøgningsprocesser, præsentations- og samtaleteknik. Hun har en solid erfaring med profilanalyse værktøjer og arbejder bredt på området kommunikation med særligt fokus på konflikthåndtering, stress coaching og adfærds- og trivselsproblematikker.

Anette har en akademisk baggrund fra Frankrig med speciale i sprog og litteratur, 16 års udlandserfaring og en bred international viden inden for salg, marketing, HR, rekruttering og ledelse. Hun er certificeret professionel coach med mange års erfaring som foredragsholder, underviser og ledelsesrådgiver.

Anne Nørskov-Hellesøe

KarrierekonsulentAnne har mange års erfaring fra det private erhvervsliv, hvor hovedområderne har været ledersparring, forandringsledelse, kommunikation og undervisning i forbindelse med organisatorisk implementering. Hun er uddannet i kommunikation fra Københavns Universitet og har løbende efteruddannet sig bl.a. som facilitator og som Proceskonsulent hos erhvervspsykolog Kit Sanne Nielsen.

Anne tilbyder sparring til kompetenceafklaring, karriereplan, jobsøgningsstrategi og jobsamtalen og feedback på CV og ansøgning.

Christina Hjorth Johnsson

Christina Hjort JohnssonKarriererådgivning, undervisning, outplacement og HR er nøgleord i Christinas karriereforløb. Hun rådgiver ledige i forhold til jobsøgning, herunder afklaring af kompetencer, strategi og job mål. Tilskyndelse til handling og forandring er vigtigt, og hun har fokus på at skabe et motiverende personligt møde. Er uddannet Cand. Comm, og er certificeret i personlighedstesten Master Profilen og Big Five, samt coaching.

Dorthe Katrine Arrnsø

Dorthe Andersen-ArrnsøDorthe Katrine Arrnsø arbejder med karrieresparring, personlig sparring, kompetenceafklaring og outplacement.

Dorthe har mange års erfaring inden for ledelse, undervisning, HR, karriesparring, rådgivning og outplacement fra organisationer og selvstændig virksomhed.

Gennem motivation og personlig rådgivning, bringer Dorthe medlemmernes ressourcer og udvikling optimalt i spil og tager højde for den enkeltes udfordringer.

Dorthe er uddannet psykoterapeut, er practitioner i NLP og er certificeret transitionscoach.

Henrik Saaby Larsen

Karrierekonsulent, oktober 2016Erfaren rådgiver og sparringspartner med baggrund i ledelses- og specialist job fra IT- og Life Science Industrien. Faglig erfaring med ledelse, salg, forretningsudvikling og marketing med baggrund i en kommerciel uddannelse.

Jeg hjælper vores medlemmer med alle aspekter af jobsøgningsprocessen. Mit bidrag til din proces er en objektiv, lyttende og erfaren konsulent og leder. Jeg møder dig lige præcis hvor du er. At kunne se og afdække dine faglige og personlige styrker er min ambition og personlige varemærke. Jeg hjælper dig med at konkretisere kompetencer, erfaringer og resultater til målrettet kommunikation til brug i din jobsøgning.

Et særligt fokusområde for mig er brugen af LinkedIN i jobsøgningen, hvor du også kan møde mig på webinarer og workshops hos Lederne.

Lisa Brosbøl Olsen

karrierekonsulentStor erfaring inden for beskæftigelsesområdet, ledelse, projekter og undervisning og professionel kommunikation. Har godt kendskab til jobmarkedet og kendskab til forskellige uddannelses- og karrieremuligheder. Særlige kompetencer: ansøgning og CV, motivation, undervisning, afklaring og udvikling. Har en anderkendende tilgang i sparring og vejledning. Har bl.a. en diplom i Ledelse.

Maj Steenbuch Djurhuus

Maj Steenbuch DjurhuusMaj leder virksomheder og medarbejdere gennem forandringsprocesser og med en professionel tilgang varetager hun specialistrollen ved outplacement, omplaceringer, personligt lederskab, stresshåndtering og trivsel. Værktøjskassen er stærk og Maj kan bl.a. hjælpe dig med karrieresparring, jobsøgningsstrategi, kompetence- og værdiafklaring. Maj er uddannet Psykoterapeut (MPF), Stresscoach, HR-konsulent og er certificeret i Master Profilanalyse (MPA) og The Passion Test Business.

Peter Lund Kirkegaard

Karrierekonsulent, oktober 2016Peter har stor erfaring med individuel karrieresparring, jobsøgningsstrategi, kompetenceafklaring samt rådgivning omkring ansøgning og cv. Peter har mange års erfaring inden for beskæftigelsesområdet med at rådgive omkring mulighederne på jobmarkedet, outplacement samt undervisning og har blandt andet tidligere arbejdet med salgsledelse i rekrutteringsbranchen. Peter har mange års erfaring inden for salg og kan derfor rådgive om hvordan man kan brande sig selv over for potentielle arbejdsgivere ved blandt andet brug af netværk og LinkedIn.

Per Casthøj

PerPer arbejder med karriererådgivning, undervisning, sparring på ansøgning og CV samt rådgivning og træning i jobsamtalen.

Per har mange års ledererfaring inden for rådgivning, kundeservice og ledelse. Primært fra rejse-, forsikring- og pensionsbrancherne. Per har desuden flere års erfaring med outplacement og beskæftigelsesområdet.

Han har en akademiuddannelse i ledelse, uddannet NLP Practitioner og certificeret i Extended DISC. Per har løbende efteruddannet sig bl.a. inden for ledelse og coaching.

Simona Panowski

Simona PanowskiSimona har en solid bagrund i Search & Selection af ledere og topledere, og hun har i mange år også arbejdet med Outplacement, Transition Management, Business Coaching, lederudvikling samt udvikling/facilitering af workshops og ledernetværk.

Simona er certificeret Business Coach (CTI/ICF) samt i DiSC testværktøjer.

Simona har et skarpt fokus på det strategiske i din afklarings- og jobsøgningsproces; kompetencematch til jobkrav, rekrutteringsprocessen, jobsamtalen, dit pitch eller din forretningsplan ved virksomhedsetablering.

Tina Wilk

Tina WilkTina har i gennem mange år haft selvstændig virksomhed og arbejdet med ledelse, organisationsudvikling, forandringsprocesser, lederskab, personligt udvikling, rådgivning, konflikthåndtering og karrieresparring. Hun er i særligt grad optaget af ledelse, personligt lederskab, integritet, netværk, kompetence- og værdiafklaring, samt hvilke signaler og tydelighed man efterlader, både gennem sit materiale og i de personlige møde.

Tina er uddannet psykoterapeut (MPF), certificeret coach (ICF), Enneagram Practitioner coach samt Konfliktmægler. Derudover har hun i nogle år læst Teologi og Diplom i ledelse.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 05.10.2018

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback