Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Karrierekonsulenter i Hovedstaden

Alle job- og karrierekonsulenterne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Konsulenterne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Anette Bodam

Karrierekonsulent, oktober 2016Job- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Høje-Taastrup og København

Med afsæt i den anerkendende metode rådgiver Anette Bodam inden for karriereudvikling, kompetenceafklaring, jobsøgningsprocesser, præsentations- og samtaleteknik.

Anette har en solid erfaring med profilanalyse-værktøjer og arbejder med konflikt- og stresshåndtering samt kommunikation og trivsel.

Anette er uddannet fra Frankrig inden for sprog og litteratur med en bred international baggrund inden for salg, marketing, HR og ledelse. Hun er certificeret professionel coach med mange års erfaring som foredragsholder, underviser og personlig sparringspartner.

Anne Nørskov-Hellesøe

KarrierekonsulentJob og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Fredensborg, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal

Anne Nørskov Hellesøe arbejder med karrieresparring, kompetenceafklaring og sparring til CV, ansøgning og jobsamtalen.

Anne har mange års erfaring fra det private erhvervsliv, hvor hovedområderne har været kommunikation, organisationsudvikling, ledersparring, forandringsledelse og undervisning.

Hun har en kommunikationsuddannelse fra Københavns Universitet og har løbende efteruddannet sig bl.a. som proceskonsulent hos erhvervspsykolog Kit Sanne Nielsen.

Christina Hjorth Johnsson

Christina Hjort JohnssonJob- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Tårnby

Karriererådgivning, undervisning, outplacement  og HR er nøgleord i Christinas karriereforløb. Hun rådgiver ledige i forhold til jobsøgning, herunder afklaring af kompetencer, strategi og jobmål. I hendes arbejde er hun optaget af at motivere den enkelte til handling og forandring.  Hun har fokus på at skabe sammenhænge, potentialer og nye vinkler, og skabe et motiverende personligt møde. Uddannet cand. Comm, og certificeret i personlighedstesten Master Profilen og Big Five.

Dorthe Katrine Arrnsø

Dorthe Andersen-ArrnsøJob- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter København

Dorthe Katrine Arrnsø arbejder med karrieresparring, personlig sparring, kompetenceafklaring og outplacement.

Dorthe har mange års erfaring inden for ledelse, undervisning, HR, karrieresparring og outplacement fra organisationer og selvstændig virksomhed.

Dorthe er practitioner i NLP. Hun er uddannet psykoterapeut og certificeret transition-coach.

Helle Bordinggaard

Helle BordinggaardJob- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Albertslund, Glostrup og Rødovre

Helle Bordinggaard har solid erfaring som personlig sparringspartner inden for karriereudvikling, kompetenceafklaring og jobsøgning.

Hun underviser og faciliterer workshops inden for bl.a. proaktiv jobsøgning - opsøgende kontakt til arbejdsgivere og eget netværk samt iværksætteri.

Helle har en bred baggrund fra erhvervslivet med erfaring fra bl.a. IT-branchen, rådgivning og marketing. I en årrække var hun ejerleder af en virksomhed inden for managementrådgivning, research og marketing. Hun er uddannet Master i prof. komm. fra Roskilde Universitet og Bachelor i erhvervsøkonomi fra CBS. Hun har desuden efteruddannet sig inden for ledelse, coaching og undervisning.

Henrik Saaby Larsen

Karrierekonsulent, oktober 2016Job- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Herlev og Gentofte

Henrik Saaby er koordinator og karrierekonsulent i team Job & Karriere. Han arbejder med karriererådgivning, outplacement og forretningsudvikling af Ledernes medlemsservices. Han rådgiver skandinaviske og engelsktalende medlemmer.

Henrik har mange års erfaring fra leder- og specialistroller inden for salg, markedsføring og forretningsudvikling primært fra globale virksomheder indenfor IT (Services & Software) og Life Science.

Han er uddannet Akademiøkonom, og har efteruddannet sig inden for ledelse og coaching.

Lisa Brosbøl Olsen

karrierekonsulentJob- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Hvidovre, Brøndby, Bornholm og København Kommunes Ungeafdeling

Lisa Brosbøl Olsen arbejder med sparring i motivation, undervisning, afklaring, udvikling, ansøgning samt CV. Lisa har stor erfaring inden for beskæftigelsesområdet, ledelse, undervisning og professionel kommunikation.

Lisa er uddannet inden for regnskab. Hun har en merkonomuddannelse og en diplomuddannelse i ledelse.

Peter Lund Kirkegaard

Karrierekonsulent, oktober 2016Job- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Lejre, Solrød, Greve og Faxe

Peter Lund Kirkegaard arbejder med individuel karrieresparring, jobsøgningsstrategi, kompetenceafklaring samt rådgivning omkring ansøgning og CV.

Peter har mange års erfaring med beskæftigelsesområdet med at rådgive mennesker omkring mulighederne på jobmarkedet, outplacement samt undervisning og har tidligere arbejdet med salgsledelse i rekrutterings- samt konferencebranchen.

Han er uddannet Akademiøkonom og har løbende efteruddannet sig inden for HR og ledelse. Peter er certificeret i Extended DISC og SHL persontestværktøjer.

Per Casthøj

PerJob- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Halsnæs, Hillerød, Frederikssund, Gribskov og Helsingør

Per arbejder med karriererådgivning, outplacement, undervisning, workshops, sparring på ansøgning og CV samt rådgivning og træning i jobsamtalen. Han rådgiver skandinaviske og engelsktalende medlemmer.

Per har mange års ledererfaring inden for rådgivning, kundeservice og ledelse. Primært fra rejse-, forsikring- og pensionsbrancherne. Per har desuden flere års erfaring med beskæftigelsesområdet.

Han har en akademiuddannelse i ledelse, uddannet NLP Practitioner og certificeret i Extended DISC. Per har løbende efteruddannet sig bl.a. inden for ledelse og coaching.

Søren Elholm

Karrierekonsulent, oktober 2016Job- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Ballerup og Frederiksberg

Søren Elholm arbejder med karrieresparring og kompetenceafklaring. Derudover afholder han workshops om blandt andet LinkedIn og ansøgningsmaterialer.

Søren har i mange år givet sparring om mulighederne på jobmarkedet og har tidligere arbejdet med rekruttering i et vikar- og rekrutteringsbureau og hos en headhunter.

Han er oprindelig uddannet teolog fra Københavns Universitet, men har løbende efteruddannet sig inden for coaching, formidling og organisation.

Simona Panowski

Simona PanowskiJob- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Lyngby-Taarbæk

Simona har solid erfaring fra rekrutteringsbranchen samt Search & Selection af ledere og topledere. Som chefkonsulent og selvstændig management konsulent har Simona i mange år også arbejdet med Outplacement, Transition Management, Business Coaching, Job- og karrierecoaching, organisationsudvikling, leder- og teamudvikling. Desuden har Simona erfaring med udvikling og facilitering af rådgivningsforløb, workshops og ledernetværk.

I team Job & Karriere arbejder Simona med job- og kompetenceafklaring, optimering af CV, ansøgningsskrivning og uopfordret jobsøgning, match af kompetencer til jobkrav, forberedelse til jobsamtaler, elevatortalen/pitch samt kvalitetssikring af iværksætteres forretningsplaner.

Simona er uddannet Master i bl.a. EU-studier og Sociologi. Hun er certificeret Business Coach (CTI/ICF) og er også certificeret i DiSC Personal Leadership.

Tina Wilk

Tina WilkJob- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Allerød, Egedal og Furesø

Tina Wilk har i gennem mange år været selvstædig konsulent og arbejdet med personligt lederskab, rådgivning, sparring, karriererådgivning, forandringsprocesser og konflikthåndtering med ledere på alle niveauer. Tina er i særlig grad optaget at kompetence- og værdiafklaring, samt hvilke signaler vi sender gennem vores cv/ansøgning og personlige kompetencer ved jobsamtalerne.

Tina er uddannet psykoterapeut, certificeret coach, Enneagram practitioner og coach, samt konfliktmægler. Derudover har hun i nogle år læst Teologi og Diplom i ledelse.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 18.04.2018

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback