Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Karrierekonsulenter i Midtjylland

Alle job- og karrierekonsulenterne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Konsulenterne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Andreas Kruse

Karrierekonsulent, oktober 2016Job- og karrierekonsulent, regionsleder og kontaktperson for Jobcenter Ringkøbing-Skjern og Århus

Andreas Kruse giver sparring inden for ansøgning og CV. Han vejleder i kompetenceløft og afklaring af jobområder. Desuden er Andreas facilitator for både netværk og uddannelsesforløb.

Andreas har mange års erfaring med udvikling af menneskelige ressourcer, herunder afklaring job og uddannelse, outplacement, etablering af uddannelsesforløb, oprettelse af netværk.

Han har læst HD Organisation og har en Master i arbejdsmarked og personaleforhold.

Edel Mikkelsen

KarrierekonsulentJob- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Skanderborg, Hedensted og Horsens

Edel Mikkelsen giver karriererådgivning, coaching og stresscoaching. Med en baggrund indenfor både ledelse og rekruttering samt mange års erfaring som konsulent og coach, har Edel et godt og solidt fundament.

Edel er en særdeles kompetent sparringspartner med mere end 1500 coachsamtaler. Hun har særlige kompetencer inden for stresscoaching, psykisk robusthed, individuel coaching, karriererådgivning og LinkedIn.

Hun er uddannet i HD Organisation, ICF-certificeret coach og psykoterapeut (MPF).

Karin Bjørn

Job- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Århus og Viborg

 

Karin har solid erfaring indenfor HR, rekruttering og ledelse, hvor hun bl.a. har arbejdet som HR Manager i store internationale virksomheder. Har arbejdet med rekruttering af specialister og ledere op til direktør niveau. Desuden er hun en erfaren karriererådgiver og coach, med mere end 3.000 rådgivnings- og coachingsamtaler bag sig.

 

Uddannet Cand. Oecon. og EMCC Transition Coach Practitioner. Certificeret i DISC, People Tools, JTI test, PI-analysen, Thomas test samt Belbin’s teamrollekoncept,

 

Kan hjælpe dig med afklaring af jobmål og kompetencer, forberedelse til jobsamtale, feedback på ansøgning og CV, uopfordret jobsøgning, brug af mål og handlingsplaner i jobsøgningen etc.

Marianne Mørch Pedersen

Karrierekonsulent, oktober 2016Job- og karrierekonsulent, kontaktperson for jobcenter Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Skive og Struer

Marianne Mørch Pedersen har stor erfaring indenfor beskæftigelsesområdet, ledelse, projekter og undervisning samt professionel kommunikation. Marianne har et godt kendskab til arbejdsmarkedsforhold og forskellige uddannelses- og karrieremuligheder.

Særlige kompetencer: Ansøgning og CV, Præsentationsteknik, Afklaring og udvikling, Karrieresparring, Motivation, Undervisning

Simon Arensbach

Karrierekonsulent, oktober 2016Job- og karrierekonsulent, kontaktperson for Jobcenter Randers, Syddjurs, Norddjurs, Samsø og Favrskov

Simon Ahrensbach har adskillige års erfaring indenfor beskæftigelsesområdet med særlig fokus på karriererådgivning, sparring på CV og ansøgning, LinkedIn, personlig branding, jobsamtalen, trivsel og facilitering af workshops. Simon har ligeledes stor erfaring indenfor uddannelsesmuligheder og kompetenceudvikling.

Simon har arbejdet som leder i detail- og it-branchen i nationale og internationale virksomheder.

Han er uddannet inden for international transport og logistik. Han har løbende efteruddannet sig inden for HR, ledelse, samtaler og rådgivning og er i færd med at tage en diplomuddannelse i ledelse.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 07.02.2018

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback