Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Erhvervsforsikringer

Virksom Erhvervsforsikring er et unikt forsikringskoncept, hvor du får skræddersyet en forsikringsløsning, så den passer til lige netop din virksomhed.

Som medlem af Virksom får du adgang til et team af rådgivere, som hjælper dig med at finde frem til, hvilke forsikringer der er de rigtige for dig. Vores rådgivere sikrer dig de mest fordelagtige forsikringer og konkurrencedygtige priser hos en række forsikringsselskaber. Det gælder, hvad enten du skal til at starte op som selvstændige eller allerede er i gang med din egen virksomhed og ønsker en gennemgang af dine nuværende forsikringer. Virksoms Erhvervsforsikringer udbydes i samarbejde med CO'WINS.

Fordele:

 • Særlige rabatter for dig som medlem af Virksom
 • Skræddersyet forsikringsløsning
 • Personlig rådgivning

Læs mere om Virksom Erhvervsforsikring

Forsikringer

Virksom Erhvervsforsikring tilbyder nedenstående forsikringer til fordelagtige priser. 

 • Løsøreforsikring/erhvervsforsikring
  Dækker din virksomheds inventar, varer og maskiner i tilfælde af brand, tyveri, vand- og stormskader. Herudover dækkes it-udstyr og software samt retablering af data efter en skade.
 • Driftstab                                                                                       
  Kan du efter en skade ikke levere i en periode, dækker forsikringen den lavere omsætning eller de øgede omkostninger.
 • Transport                                               
  Ofte overstiger varernes værdi det beløb, som et fragtfirma erstatter. Med en transportforsikring får du dækket skader på varer, der opstår ved transport mellem køber og sælger.
 • Bygningsforsikring
  Ejer din virksomhed bygninger, dækker forsikringen de fleste skader så som brand, storm, påkørsel, hærværk, sky- og tøbrud m.m.
 • Arbejdsskadeforsikring    
  Lovpligtig forsikring som dækker dine medarbejdere, hvis de kommer til skade på jobbet.
 • Erhvervs- og produktansvar                                       
  Bliver du eller dine medarbejdere ansvarlige for en skade på grund af en fejl eller et defekt produkt, risikerer du at få et stort erstatningskrav. Med en ansvarsforsikring får du dækket erstatningspligten og hjælp til at afvise et uberettiget krav om erstatning.
 • Rejseforsikring
  Dækker dig, hvis uheldet er ude på erhvervsrejsen
 • Køretøjer
  Lovpligtig ansvars- og kaskoforsikring som tilpasses dine køretøjer, kørselsbehov m.m.

Herudover tilbydes forskellige specialforsikringer som fx netbanksforsikring, bestyrelsesansvarsforsikring og kriminalitetsforsikring.

Husk også Virksoms Indtægtssikring, som sikrer dig mod økonomisk tab i tilfælde af din egen eller dine virksomhedspartneres sygdom eller ulykke.

Læs mere om Virksoms unikke indtægtssikring 

Bestil og kontakt

Ønsker du at tegne eller få råd og vejledning om Virksoms Erhvervsforsikringer, skal du ringe til Virksom Erhvervsforsikring på tlf. 4290 7900 – så hjælper vi dig til den mest optimale forsikringsløsning for dig.