Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

A-kasse skabt til dig, der er selvstændig eller iværksætter

Økonomisk tryghed

Gratis karriererådgivning

Billig a-kasse for selvstændige

Dine fordele med Virksoms a-kasse

Vi tilbyder et af de laveste kontingenter

Virksom tilbyder en af Danmarks billigste a-kasser, der er målrettet dig, som driver selvstændig virksomhed. For kun 459 kr. om måneden får du adgang til Danmarks a-kasse for selvstændige.

Vi sikrer dig og din familie økonomisk

I tilfælde af arbejdsløshed sikrer vi din privatøkonomi med op til 18.395 kr. i dagpenge om måneden. Derudover tilbyder vi dig individuel rådgivning og sparring, så du hurtigt kan komme tilbage i arbejde.

Vi tilbyder kompetenceudvikling og lederkurser

Med Virksoms a-kassen får du rådgivning, sparring og kurser, der udvikler dine kompetencer og styrker dig og din videre karriere.

Og meget mere...

Ønsker du også juridisk rådgivning, gratis inkasso eller sparring på din forretning, så meld dig ind i Virksoms fagforening. Vi ved hvad det kræver at være selvstændig.

Få indblik i dine fordele - bestil et opkald her

Eller ring til osman-fre mellem 8-16:3283 3113

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Bestil et uforpligtende opkald

Sådan skifter du a-kasse

1

Bestil et opkald

Så ringer vi til dig og hjælper dig med skift af a-kasse.
2

Vi klarer flytningen

Er du allerede medlem af en a-kasse, opsiger vi dit medlemsskab og sikrer, at din anciennitet flytter med.
3

Få dit kontingent tilbage

Har du forudbetalt kontingent i en anden a-kasse, vil pengene blive returneret til din NEM-konto.

Få svar på dine spørgsmål

Kan jeg blive medlem?

Virksom er en organisation og a-kasse, med fokus på selvstændige. Hos os får du et medlemskab, der styrker og udvikler dig som er selvstændig, franchise, eller partner. Er du i tvivl, om vi er det rette valg? Bestil et opkald eller giv os et ring på 32 83 32 29.

Hvorfor skal jeg vælge Virksom?

Du skal vælge Virksom, fordi vi har fokus på dét, der fylder i din dagligdag. Vi tilbyder rådgivning, sparring, kurser og uddannelser - alt sammen med fokus på dig og din virksomhed. Hos Virksom sætter vi dig og dine mål i højsædet og bringer dig videre.

Tilbyder I personlig udvikling?

Ja! Som medlem af Virksom får du rådgivning, vejledning og andre aktiviteter, der udvikler dine kompetencer og styrker din profil. Med udgangspunkt i dine kompetencer og udfordringer udformer vi en strategi, der styrker din personlige udvikling og bringer dig videre.

Hvilke kurser og uddannelser tilbyder i?

Hos Virksom tilbyder vi målrettet kompetenceudvikling via vores kurser og uddanelser. Vi tilbyder lederkuser, der kan styrke din lederprofil som selvstændig samt rådgivning og uddannelse, der styrker din virksomhed og faglige profil.

billede