Det eneste, der slår at opdage noget godt, er at give det videre

Anbefal et medlem til Virksom og få 3 måneders gratis organisationskontingent

.

.

.

Gør noget godt for en, du kender – anbefal et medlem og få 3 måneders gratis organisationskontingent

Det koster ikke noget at dele og glæde andre med de perler vi opdager. Ligegyldigt om det drejer sig om skønne rejsemål, hyggelige spisesteder eller en professionel sparringspartner, så kan det altid betale sig at gøre noget godt for sit netværk. For i sidste ende handler det hverken om at give eller få, men om at dele – både viden, erfaringer og gode anbefalinger.

 

Få 3 måneders gratis organisationskontingent til en værdi af op til 517 kroner, hver gang én du anbefaler, bliver medlem af Virksom.

 
Del dine fordele med dit netværk

Professionel og personlig rådgivning


Hurtig juridisk bistand


Økonomisk sikkerhed


Et af landets laveste kontingenter

spar penge på dit medlemsskab

Hver gang én du har anbefalet bliver medlem af Virksom, trækker vi 3 måneder organisationskontingent fra på din næste opkrævning. 

”Jeg har anbefalet en selvstændig fra mit netværk. Jeg har været meget tilfreds, når jeg har brugt jer. Og især jeres værktøjer til kontrakter omkring det juridiske ville jeg gerne give videre.” 

- Jan Holm, Go 4 Nordic

”Jeg har anbefalet min mand at blive medlem. Han var i en anden fagforening, men jeg er i Virksom og kunne blandt andet få et års gratis Indtægtssikring. Det havde den anden fagforening ikke, så derfor anbefalede jeg ham at skifte.”

- Lisbeth Brandhøj, FL Service

OM VIRKSOM

Virksom er en organisation og a-kasse for selvstændige. Hos os får du et medlemskab, der styrker og udvikler dig som er selvstændig. Gennem professionel rådgivning, hotlines og en lang række målrettede services hjælper vi dig i alle faser af livet som selvstændig. Samtidig tilbyder vi dig økonomisk tryghed gennem a-kassen og vores unikke indtægtssikring. 

PERSONDATAPOLITIK

Husk, at orientere den du anbefaler om videregivelsen af oplysninger til os.

Vi henviser desuden til Virksoms persondatapolitik, som du kan læse mere om her