Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Bliv medlem af Virksom

Ny organisation og a-kasse for selvstændige

Virksom er en organisation, der udspringer fra Lederne, skræddersyet til dig som er selvstændig. Få udbytte af vores erfaring inden for erhverslivet, brug os som sparringspartner og få 2 mdr. gratis indtægtssikring.

Forsikr din virksomhed og din familie

Få penge i tilfælde af sygdom

Adgang til jurister og advokater

Få læst dine aftaler og kontrakter igennem

Få testet dine ideer

Innovative ledere giver dig feedback

Bliv medlem i dag

Eller ring til os
man-fre mellem 8-16:
32 83 32 29

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Bestil et opkald

Rygdækning til dig og din virksomhed

Hos Virksom får du et medlemskab, hvor service og ydelser er udviklet med fokus på, at gøre dagligdagen lettere for dig, der har valgt at drive selvstændig virksomhed. Vi guider dig gennem love og regler og vejleder dig, hvad enten du vil ansætte, udvide eller afvikle. Virksom er den partner, du altid kan spørge til råds.

 Som medlem af Virksom får du bl.a. adgang til:

  • 2 måneders gratis Indtægtssikring – med Virksoms Indtægtssikring får du som noget helt unikt penge for den tid, du ikke kan arbejde, hvis du bliver syg. Har din virksomhed mindre end 10 ansatte, dækker forsikringen også, hvis din kompagnon rammes af sygdom. Vi betaler ovenikøbet præmien de første 2 måneder.
  •  Professionel og personlig rådgivning – få rådgivning af vores jurister og eksperter til alle de spørgsmål, dilemmaer og udfordringer, du møder som selvstændig.
  •  Hjælp til juraen – vi gør det komplekse simpelt for dig. Vores jurister rådgiver dig om personale- og erhvervsjura og læser dine aftaler og kontrakter igennem. 
  •  Inkassoservice – få Virksoms samarbejdspartner advokatfirmaet Bech-Bruun til at sende en rykker, den første er gratis og helt uden omkostninger for dig.
  •  Test af din forretningsidé – får du en god idé til et nyt produkt eller en strategi, kan du få den testet i et råd, der består af innovative ledere, fremadstormende selvstændige og andre eksperter med kant

Bliv medlem af Virksom og gør noget godt for din virksomhed.

Dine fordele

Gratis indtægtssikring i 2 mdr.

Som selvstændig er din egen arbejdskraft din vigtigste ressource. Det kan derfor få store konsekvenser for din virksomhed, din indtægt og din families økonomi, hvis du bliver syg og ikke kan arbejde. Med Virksoms Indtægtssikring får du som noget helt unikt penge for den tid, du ikke kan arbejde, hvis du bliver syg. Vi betaler ovenikøbet præmien de første 2 måneder, hvis du melder dig ind i Virksom og A-kassen LH.

Professionel og personlig rådgivning

Mange mindre virksomheder har ikke ansat jurister, HR-personale og andre specialister. Du kan derfor få rådgivning af vores jurister og eksperter til alle de spørgsmål, dilemmaer og udfordringer, du møder som selvstændig.

Lad fx vores jurister vejlede dig, når du er i tvivl om love og regler, så du kan være sikker på, at du har papirerne i orden. Vores rådgivere står også klar, hvis du har en ledelsesmæssig udfordring eller brug for sparring til udvikling af din virksomhed.

Hjælp til juraen

Vores jurister gør det komplekse simpelt for dig. Ring til vores juridiske hotlines, når du har spørgsmål til regler og lovgivning om fx barsel, kontraktspørgsmål og erstat­ningsforhold. Eller benyt dig af vores mange guides, skabeloner og værktøjer på virksom.dk – find fx eksempler på salgs- og leveringsbetingelser, konsulentaftaler, ansættelseskontrakter og andre centrale juridiske dokumenter.

Og når du fx har udarbejdet en kontrakt eller aftale, kan du sende den til os, så sikrer vores jurister og advokater, at du har fået det hele med.

Gratis inkassoservice

Undgå at miste indtægt, når dine kunder ikke betaler til tiden. Få i stedet Virksoms samarbejdspartner advokatfirmaet Bech-Bruun til at sende en rykker – den første er gratis og helt uden omkostninger for dig og du får rabat, hvis det kommer til en retssag.

Test af din forretningsidé

Selvstændige er driftige og kreative mennesker, der ofte får nye idéer, men det kan være svært at vide, om den idé, man har fået, nu også er bæredygtig. Får du en god idé til et nyt produkt eller en strategi, kan du få den testet i Virksoms ekspertpanel, der består af innovative ledere, fremadstormende selvstændige og andre eksperter med kant, som giver dig feedback på din idé

Forsikring og pension

Vi tilbyder gode attraktive aftaler om erhvervsforsikringer, helbreds- og ulykkesforsikring, privatforsikringer og pension skræddersyet til dig der er selvstændig.

Venner af huset

Vi har en række samarbejdspartnere, som tilbyder dig gode priser på fx IT-support, økonomisystemer og rådgivning, der kan gøre livet som selvstændig lettere for dig.

Sådan skifter du a-kasse

1

Bestil et opkald

Så ringer vi til dig og får de nødvendige oplysninger.
2

Vi klarer flytningen

Er du allerede medlem af en a-kasse, opsiger vi dit medlemskab og sikre, at din anciennitet flytter med.
3

Kontingent tilbage

Har du forudbetalt kontingent i en anden a-kasse, vil pengene blive returneret til din NEM-konto.