Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Fagforening skabt til dig, der er selvstændig eller iværksætter

Gratis juridisk hjælp

2 mdr. gratis Indtægtssikring

Personlig rådgivning

Vi ved hvad det kræver at være selvstændig

Med et medlemsskab hos Virksom er der fokus på at gøre hverdagen lettere for dig, som er selvstændig. Vores specialister giver dig råd og vejledning til de udfordringer, du møder som selvstændig. 

 

Som medlem af Virksom får du:

Gratis indtægtssikring i 2 måneder, ved indmelding i både a-kasse og organisation

 Melder du dig ind i både a-kasse og organisation hos Virksom, kan du få vores Indtægtssikring gratis i 2 måneder. Indtægtssikringen sikrer dig op til 22.872 kr. skattefrit om måneden, hvis du bliver syg og ikke kan arbejde.

 

Juridisk hotline

Vores jurister sidder klar til at hjælpe dig med dine jurdiske udfordringer alle hverdage. Du får desuden online adgang til skabeloner til dine juridiske dokumenter. Vores jurister garanterer ligeldes svar indenfor 24 timer på hverdage.

 

Gratis inkasso

Vi hjælper dig, hvis dine kunder ikke betaler til tiden. Med hjælp fra vores samarbejdspartner Bech-Bruun hjælper vi med dine inkassosager. De sender gratis det første rykkerbrev, til kunder der ikke har betalt, og giver rabat hvis sagen ender i retten.

 

Test din forretningsidé

Få feedback på din forretningsidé hos Virksoms ekspertpanel af innovative ledere, selvstændige og andre eksperter. 

Få personlig rådgivning – bestil et opkald

Eller ring til osman-fre mellem 8-16:32833113

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Bestil et uforpligtende opkald
billede

Ekstra fordele som medlem af Virksom

En del af Lederne-familien

Virksom er en del af Lederne-familien. Vores service og rådgivning bygger på erfaring med at rådgive mere end 100.000 medlemmer hos Lederne. Vi ved derfor, hvad det vil sige at rådgive og styrke både virksomheder, ledere og karriereprofiler.   

Forsikring og pension

Hos Virksom får du attraktive aftaler på erhvervs-forsikringer, helbreds- og ulykkesforsikring samt privatforsikringer. Vi tilbyder ligeledes attraktive aftaler på pension. 

Professionel personlig rådgivning

Mange mindre virksomheder har ikke ansat jurister, HR-personale og andre specialister. Du kan derfor få rådgivning af vores jurister og eksperter til alle de spørgsmål, dilemmaer og udfordringer, du møder som selvstændig.

Lad for eksempel vores jurister vejlede dig, når du er i tvivl om love og regler, så du kan være sikker på, at du har papirerne i orden. Vores rådgivere står også klar, hvis du har en ledelsesmæssig udfordring eller brug for sparring til udvikling af din virksomhed.

Samarbejdspartnere der gør livet let for selvstændige

I samarbejde med vores partnere gør vi livet lettere for dig som selvstændig. Vores samarbejdspartnere tilbyder dig gode priser og målrettede løsninger til blandt andet økonomisystemer og advokathjælp, der kan hjælpe dig og din virksomhed. 

Virksom er for dig, der driver egen virksomhed – enten som partner, franchise eller som selvstændig.

 

Vi er skræddersyet til at styrke dine muligheder for at skabe sund vækst og udvikle din virksomhed. Endvidere tilbyder Virksom den økonomiske sikkerhed, du har brug for som selvstændig.

Er du i tvivl, om vi er det rette valg? Bestil et opkald eller giv os et ring på 32 83 32 29.