Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Hvad sker der med din økonomi, hvis du bliver syg?

Meld dig ind i Virksom og få en gratis indtægtssikring – der sikrer dig penge under sygdom

Sikr din virksomhed og din familie

Få penge uden dokumentation for tabt indtægt

Gratis Indtægtssikring i 2 måneder

Organisation og A-kasse for selvstændige

Kun 524,- pr. md. for et medlemskab af Virksom

Undgå at sygdom knækker din virksomhed

Som selvstændig er din egen arbejdskraft din vigtigste ressource. Det kan derfor få store konsekvenser for din virksomhed, din indtægt og din families økonomi, hvis du bliver syg og ikke kan arbejde. Derfor tilbyder Virksom en forsikring, der sikrer dig penge, når sygdom forhindrer dig i at passe din virksomhed. Som den eneste forsikring på markedet, skal du ikke dokumentere indtægtstab for at få dækning.

Virksoms Indtægtssikring dækker i 4 tilfælde af sygdom samt ved konkurs:

  1. Akut hospitalsindlæggelse i mere end 2 dage
  2. Langtidssygdom – mere end 14 dage
  3. Pasning af langtidssyge familiemedlemmer – mere end 14 dage
  4. Kritisk sygdom – op til 12 x forsikringssummen
  5. Konkurs – løbende månedlig udbetaling under ledighed

Har du under 10 fuldtidsansatte, får du også penge udbetalt, hvis en af dine partnere, medejere ikke kan arbejde grundet sygdom i mere end 14 dage.

Få 2 måneders gratis indtægtssikring
Bliv medlem af Virksom og få Virksoms Indtægtssikring uden beregning de første 2 måneder. Du kan få op til 22.872 kr. skattefrit om måneden, hvis du bliver syg og ikke kan arbejde. Du skal være under 55 år og medlem af både Virksom og A-kassen LH for at kunne benytte dig af tilbuddet.

Virksom - meget mere end en Indtægtssikring
Virksoms Indtægtssikring er bare et eksempel på, hvordan vi kan gøre dagligdagen lettere for dig, der er selvstændig.

Bliv medlem af Virksom og sikré dig mod sygdom

Du kan også ringe til os på:
32 83 32 29

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Bestil opkald

Hvorfor vælge Virksom?

En del af Lederne-familen

Virksom er sat i verden for at hjælpe dig, der er selvstændig og din virksomhed. Vores rådgivning og service er målrettet selvstændige og bygger på erfaring med at servicere mere end 100.000 medlemmer hos Lederne. Derfor ved vi, hvad det kræver at være selvstændig.

Gratis indtægtssikring i 2 måneder

Vi sikrer din indkomst under sygdom, så du, din familie og din virksomhed ikke lider økonomisk nød, hvis du bliver syg og ikke kan arbejde. Vi betaler ovenikøbet præmien de første 2 måneder.

Professionel personlig rådgivning

Mange mindre virksomheder har ikke ansat jurister, HR-personale og andre specialister. Du kan derfor få rådgivning af vores jurister og eksperter til alle de spørgsmål, dilemmaer og udfordringer, du møder som selvstændig.

Lad for eksempel vores jurister vejlede dig, når du er i tvivl om love og regler, så du kan være sikker på, at du har papirerne i orden. Vores rådgivere står også klar, hvis du har en ledelsesmæssig udfordring eller brug for sparring til udvikling af din virksomhed.

Hjælp til juraen – lad os klare paragrafferne

Vores jurister gør det komplekse simpelt for dig. Ring til vores juridiske hotlines, når du har spørgsmål til regler og lovgivning om eksempelvis barsel, kontraktspørgsmål og erstatningsforhold. Eller benyt dig af vores mange guides, skabeloner og værktøjer – find blandt andet eksempler på salgs- og leveringsbetingelser, konsulentaftaler, ansættelseskontrakter og andre centrale juridiske dokumenter.

Gratis inkassoservice

Undgå at miste indtægt, når dine kunder ikke betaler til tiden. Få i stedet Virksoms samarbejdspartner advokatfirmaet Bech-Bruun til at sende en rykker for dig. Den første rykker får du gratis, og du får rabat, hvis det kommer til en retssag.

Test af din forretningsidé

Selvstændige er driftige og kreative mennesker, der ofte får nye idéer, men det kan være svært at vide, om den idé, man har fået, nu også er bæredygtig. Får du en god idé til et nyt produkt eller en strategi, kan du få den testet hos Virksoms rådgivere og i et særligt ekspertpanel. Et panel, der består af innovative ledere, fremadstormende selvstændige og andre eksperter med kant, som giver dig feedback på din idé.

Forsikring og Pension

Gode attraktive aftaler om erhvervs-forsikringer, helbreds- og ulykkesforsikring, privatforsikringer og pension. 

Venner af huset

Vi har en række samarbejdspartnere, som tilbyder dig gode priser og målrettede løsninger til blandt andet økonomisystemer og advokathjælp, der kan gøre livet som selvstændig lettere for dig.