Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Virksoms indtægssikring sikrer dig økonomisk tryghed i din hverdag

Sikr din virksomhed og din familie

Gratis Indtægtssikring i 2 måneder

Skattefri udbetaling

Undgå at sygdom knækker din virksomhed

Som selvstændig afhænger din indtægt af din arbejdskraft. Så hvad gør du, hvis du i en periode ikke kan arbejde? Med Virksoms indtægtssikring er du og din virksomhed sikret økonomisk.

Melder du dig ind i både fagorganisation og a-kasse hos Virksom, har du mulighed for indtægtssikring i tilfælde af, at du bliver syg og ikke kan arbejde.

Virksoms indtægtssikring sikrer dig op til 22.872 kr. skattefrit om måneden og som den eneste forsikring på markedet, er det ikke nødvendigt at dokumentere indtægtstab for at blive dækket.

 

Økonomisk sikring for dig og din familie
Få de første 2 måneder gratis
En af de bedste og billigste indtægtssikringer
Skattefri udbetaling

Bestil et opkald og bliv medlem i dag

Eller ring til osman-fre mellem 8-16:3283 3113

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Bestil et uforpligtende opkald

Indtægtssikring - sikrer dig i 5 situationer

 

Ophør af virksomhed

Hvis din virksomhed går konkurs og du bliver ledig, så er du sikret økonomisk af Virksoms Indtægtssikring. Herved kan du, mens du går ledig, få udbetalt 22.782 kr. om måneden i de første 12 måneder og skal ikke bekymre dig om din indtægt mens du søger arbejde.

Akut hospitalsindlæggelse

Virksoms indtægtssikring dækker ved akut hospitalsindlæggelse i mere end to dage. Bliver du eksempelvis akut indlagt i syv dage, er du økonomisk sikret af Virksoms indtægtssikring og får erstatning for alle 7 dage.

Langtidssygdom

Har du tilvalgt Virksoms indtægtssikring, sikrer vi dig økonomisk ved længerevarende sygdom. Oplever du langtidssygdom, der varer i mere end 14 dage, dækker Virksoms indtægtssikring jeres indkomst med op til 22.782 kr. om måneden. Har du under 10 fuldtidsansatte, får du ligeledes penge udbetalt, hvis en af dine partnere ikke kan arbejde i mere end 14 dage grundet sygdom.

Pasning af langtidssyge familiemedlemmer

Står du overfor sygdom i familien, der kræver pasning af langtidssyge familiemedlemmer, er du sikret økonomisk gennem Virksoms indtægtssikring. Hvis du bliver nødt til at passe sygdomsramte pårørende i mere end 14 dage, dækker forsikringen den periode, du ikke kan arbejde.

Kritisk sygdom

Står du i en situation med kritisk sygdom, er du ligeledes dækket af Virksoms indtægtssikring. Her dækker indtægtssikringen op til 12 gange forsikringssummen du har valgt og samtidig er hele udbetalingen skattefri.

 
billede

Ekstra fordele som medlem af Virksom

En del af Lederne-familien

Virksom er en del af Lederne-familien. Vores service og rådgivning bygger på erfaring med at rådgive mere end 100.000 medlemmer hos Lederne. Vi ved derfor, hvad det vil sige at rådgive og styrke både virksomheder, ledere og karriereprofiler.   

Forsikring og pension

Hos Virksom får du attraktive aftaler på erhvervs-forsikringer, helbreds- og ulykkesforsikring samt privatforsikringer. Vi tilbyder ligeledes attraktive aftaler på pension. 

Professionel personlig rådgivning

Mange mindre virksomheder har ikke ansat jurister, HR-personale og andre specialister. Du kan derfor få rådgivning af vores jurister og eksperter til alle de spørgsmål, dilemmaer og udfordringer, du møder som selvstændig.

Lad for eksempel vores jurister vejlede dig, når du er i tvivl om love og regler, så du kan være sikker på, at du har papirerne i orden. Vores rådgivere står også klar, hvis du har en ledelsesmæssig udfordring eller brug for sparring til udvikling af din virksomhed.

Samarbejdspartnere der gør livet let for selvstændige

I samarbejde med vores partnere gør vi livet lettere for dig som selvstændig. Vores samarbejdspartnere tilbyder dig gode priser og målrettede løsninger til blandt andet økonomisystemer og advokathjælp, der kan hjælpe dig og din virksomhed.