Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Juridisk rådgivning – en del af medlemskabet

Bliv medlem af Virksom og få gennemgået dine aftaler og kontrakter - helt gratis!

Som medlem af Virksom, tilbyder vi juridisk rådgivning inden for 24 timer. Vores jurister hjælper dig med at forstå svære juridiske dokumenter, og hjælper dig med at gøre det indviklede nemt. Vi tilbyder gennemgang af ejeraftaler, konsulentaftaler, leverandøraftaler, hjælp i forhold til markedsføringsloven og meget mere.

Gennemgang af aftaler

Inden for 24 timer

Juridisk assistance

Hvis der opstår et behov

Afklarende rådgivning

Hvis du er i tvivl om juraen bag

Vi hjælper inden for 24 timer

Juridisk rådgivning

Juridisk Rådgivning
Hos Virksom hjælper vi både på erhvervsjuridiske og personalejuridiske områder. Læs mere herunder inden for hvilke områder, vi blandt andet kan hjælpe dig.

Gennemgang af ejeraftaler
Er det første gang du har lavet en ejeraftale er det en god idé at få den læst igennem af en af vores kyndige jurister, der kan hjælpe til, så du får det hele med. Det kan også være, at du bare har tilføjelser til den eksisterende, hvis f.eks. der kommer en partner mere ind i virksomheden. Uanset hvad, er det bedre at være på forkant og få det rigtigt fra start fremfor bagefter, hvor der måske allerede er opstået en tvist.

Gennemgang af konsulentaftaler, leverandøraftaler, salgs-og leveringsbetingelser etc.
Hos Virksom kan du få hjælp til gennemgang en lang række kontrakter og dokumenter, der kan sikre dig ordentlige vilkår for din virksomhed. Vi læser dine aftaler igennem og guider dig igennem paragrafferne, så du er sikker på, at det hele kommer med.

Spørgsmål til markedsføringsloven
Er du i tvivl om hvad du må og ikke må, skal du endelig bare spørge en af Virksoms jurister, der kan svare dig på det meste omkring de lovmæssige forhold.

Ansætte eller afskedige  
Skal du enten ansætte eller afskedige en medarbejder kan Virksoms jurister hjælpe dig med at få det kontraktuelle på plads, så alle rettigheder og lovgivningen overholdes. Hvis det kommer til en tvist, kan Virksoms jurister også føre en sag for dig helt uden omkostninger.

Alle fordelene
Juridisk rådgivning er kun en af vores mange services. Melder du dig ind i Virksom får du bl.a. også adgang til professionel forretningssparring, pensionsordning og selvfølgelig også økonomisk tryghed i form af A-kassen.
Derudover kan du også få en attraktiv indtægtssikring, der endda er gratis det første år, hvis du melder dig ind inden den 31. december. Den sikrer dig, hvis du eller din partner skulle blive syg. 

 

 

Bliv medlem

Eller ring til os
man-fre mellem 8-16:
32 83 32 29

Allerede medlem?

Så ring til os på:

32 83 32 83
Bestil opkald