Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Ledersparring

Bliv medlem af Lederne og få professionel hjælp til de udfordringer, du møder på jobbet

Hvad enten du står over for en vanskelig samtale eller er i tvivl om håndteringen af et projekt, så tilbyder Lederne dig personlig sparring med en professionel ledelsesrådgiver.

Råd til ledelsesudfordringer

Få vejledning og sparring

Personlig indsigt

Vi tager udgangspunkt i dig

Inden for 24 timer

Vi hjælper dig nu og her

Få personlig sparring helt gratis

Når du møder ledelsesmæssige udfordringer på jobbet, sidder vi klar til at hjælpe dig. Det gælder også, hvis du oplever problemer i forhold til stress og trivsel – hos enten dig selv eller dine medarbejdere.

Med over 100 års erfaring på CV’et og mere end 110.500 medlemmer i organisationen, har vi hos Lederne et både bredt og specialiseret kendskab til ledere og ledelse.

Vi kender alt til de situationer, du som leder kan havne i, og vi ved, hvad der skal til, for at løse de konflikter og udfordringer du møder i lederjobbet. Gennem sparring får du hjælp af vores erfarne ledelsesrådgivere til at finde den helt rigtige løsning for lige netop dig.

Du kan fx hente hjælp hos LederSparring® hvis du:

  • er bange for at enten du eller en medarbejder er ved at gå ned med stress.
  • har en tilbagevendende konflikt med din chef.
  • vil hjælpe en medarbejder der ikke trives.
  • oplever at en medarbejder kritiserer din ledelsesstil.
  • … og i mange andre situationer.

Alle vores ledelsesrådgivere har selv en baggrund som leder i bagagen. De har også flere års erfaring som sparringspartner for ledere. Deres samlede erfaring spænder derfor vidt og dækker mange forskellige brancher.

Vi sørger for, at du bliver sat sammen med den ledelsesrådgiver, der bedst matcher din konkrete branche, erfaring og problemstilling. Det gør vi for at sikre, at du får den sparringspartner, som har størst kendskab til lige netop din situation.

Bliv medlem af Lederne, og få rådgivning i morgen

Ring til os
mandag-fredag
fra kl 8:00 - 16:00 på: 32 83 32 29

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Ja tak, ring til mig

Kan jeg blive medlem?

Vi har nogle få simple krav før, at du kan blive medlem.
Et af dem er, at du skal være funktionæransat, og så skal du arbejde som leder eller betroet medarbejder. Du behøver ikke at have personaleansvar for at blive medlem, hvis bare du har ansvar eller dispositionsret, der forpligter virksomheden.
 
Du kan blive medlem, hvis du er:
 
  • Chef og leder med eller uden personalesansvar For eksempel direktør, afdelingschef, souschef, butikschef, økonomichef, projektleder, værkfører, teamleder.
  • Betroet medarbejder ansat med særlig dispositionsret/ansvar - For eksempel projektansvarlig, direktionssekretær, Key Account Manager, teknisk rådgiver.
Er du i tvivl, om du kan blive medlem, så bestil et opkald eller giv os et ring på 3283 3229.