Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Vil du sikre din familie?

Bliv medlem af Virksom og undgå tab i din virksomhed, hvis du bliver syg

Virksom er en organisation og A-kasse - skræddersyet til dig, der er selvstændig.

Gratis indtægtssikring i 1 år

Få 22.872 kr.pr. md. hvis du bliver syg

Juridisk rådgivning

Sikrer at dine aftaler holder

Rabat på forsikringer

Få udbytte af vores samarbejde

Virksom kan sikre dig og din familie

Hos Virksom får du et medlemskab, hvor service og ydelser er udviklet med fokus på, at gøre dagligdagen lettere for dig, der har valgt at drive selvstændig virksomhed. Alt sammen skræddersyet til en selvstændig, der også skal passe på sin familie. 

Som medlem af Virksom får du bl.a. adgang til:

  • 12 måneders gratis Indtægtssikring – med Virksoms Indtægtssikring får du som noget helt unikt penge for den tid, du ikke kan arbejde, hvis du bliver syg. Har din virksomhed mindre end 10 ansatte, dækker forsikringen ovenikøbet også, hvis din kompagnon rammes af sygdom. Vi betaler ovenikøbet præmien de første 12 måneder. Tilbuddet gælder til og med d. 31. dec. 2017.

  •  Professionel og personlig rådgivning – få rådgivning af vores jurister og eksperter til alle de spørgsmål, dilemmaer og udfordringer, du møder som selvstændig.
  •  Hjælp til juraen – vi gør det komplekse simpelt for dig. Vores jurister rådgiver dig om personale- og erhvervsjura og læser dine aftaler og kontrakter igennem. 
  •  Inkassoservice – få Virksoms samarbejdspartner advokatfirmaet Bech-Bruun til at sende en rykker, den første er gratis og helt uden omkostninger for dig.
  •  Test din forretningsidé – får du en god idé til et nyt produkt eller en strategi, kan du få den testet i et panel, der består af innovative ledere, fremadstormende selvstændige og andre eksperter med kant
  •  Rabat på forsikringer - op til 30%. Vi tilbyder erhvervsforsikringer tilpasset dit behov som selvstændig samt andre forsikringer til alt fra hus, bil, ulykker og helbred. Alt sammen så du kan sikre dig og din familie.

Bliv medlem af Virksom og få sikkerhed til din familie og din virksomhed.  

Bliv medlem

Eller ring til os
man-fre mellem 8-16:
32 83 32 29

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Bestil opkald