Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Få indtægtssikring - den eneste på markedet der dækker mere end konkurs

Bliv medlem af Virksom og bliv godt sikret

Ny faglig organisation og A-kasse - skræddersyet til dig der er selvstændig

Gratis indtægtssikring

Få penge hvis du bliver syg

Juridisk rådgivning

Sikre at dine aftaler holder

Inkassoservice

Få hjælp til at inddrive gæld

Lad Virksom sikre dig

Hos Virksom får du et medlemskab, hvor service og ydelser er udviklet med fokus på, at gøre dagligdagen lettere for dig, der har valgt at drive selvstændig virksomhed. Vi guider dig gennem love og regler og vejleder dig, hvad enten du vil ansætte, udvide eller afvikle. Virksom er den partner, du altid kan spørge til råds.

Som medlem af Virksom får du bl.a. adgang til:

  • 12 måneders gratis Indtægtssikring – med Virksoms Indtægtssikring får du, udover dækning ved konkurs, som noget helt unikt penge for den tid, du ikke kan arbejde, hvis du bliver syg. Har din virksomhed mindre end 10 ansatte, dækker forsikringen også, hvis din kompagnon rammes af sygdom. Vi betaler ovenikøbet præmien de første 12 måneder. Tilbuddet gælder til og med d. 31. dec. 2017.

  •  Professionel og personlig rådgivning – få rådgivning af vores jurister og eksperter til alle de spørgsmål, dilemmaer og udfordringer, du møder som selvstændig.
  •  Hjælp til juraen – vi gør det komplekse simpelt for dig. Vores jurister rådgiver dig om personale- og erhvervsjura og læser dine aftaler og kontrakter igennem. 
  •  Inkassoservice – få Virksoms samarbejdspartner advokatfirmaet Bech-Bruun til at sende en rykker, den første er gratis og helt uden omkostninger for dig.
  •  Test af din forretningsidé – får du en god idé til et nyt produkt eller en strategi, kan du få den testet i et panel, der består af innovative ledere, fremadstormende selvstændige og andre eksperter med kant

Bliv medlem af Virksom og gør noget godt for din virksomhed. Med Virksoms Indtægtssikring sikrer du din virksomhed mod både sygedom og konkurs. 

 

Bliv medlem

Eller ring til os
man-fre mellem 8-16:
32 83 32 29

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Bestil opkald