Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Til dig, der allerede er medlem

Som medlem af Virksom er du sikret en lang række medlemsfordele og et lavt kontingent.

Vi tilbyder dig målrettet og professionel hjælp, imens du er selvstændig. Her kan du få indblik i, hvad dit medlemskab indeholder, og hvordan du kan foretage ændringer eller komme i kontakt med os.

Al digital selvbetjening foregår på Mit Virksom, som du får adgang til med NemID eller dit Personlige Login.

Fortæl mig mere

Post til dig

Når vi sender post til dig fra Virksom eller A-kassen LH, sker det digitalt. Posten lander i din personlige postkasse på Mit Virksom, og hvis du registrerer din mailadresse derinde, kan vi sørge for, at du får en mail, hver gang der er post til dig.

Se post

Registrér din mail

Login til hjemmesiden

Når du skal se post, tjekke eller rette dine personlige oplysninger, skal du altid logge ind på Mit Virksom. Du kan enten bruge NemID, eller du kan oprette et Personligt Login til Mit Virksom, så du ikke behøver at bruge NemID, hver gang du skal logge på. Det er et enkelt login, hvor du bruger din e-mailadresse som brugernavn samt en selvvalgt adgangskode. Du skal bruge NemID til at oprette dit Personlige Login.

Opret Personligt Login

Dit medlemskab

Du kan vælge at være med i Virksom og A-kassen LH, eller du kan være medlem af en af de to organisationer. Hvis du vælger at være med i begge, får du 106 kroner om måneden i rabat.

Se dit medlemskab

Nyhedsbreve

Virksom sender nyhedsbrev ud til alle medlemmer. Derudover har du mulighed for at til-/framelde dig en række andre nyhedsbreve som eksempelvis Ledelse i Dag inde på Mit Virksom.

Se oversigt over nyhedsbreve

Kontingent

Virksom har et af Danmarks laveste kontingenter for både fagorganisation og a-kasse. Samlet betaler du 521,33 kroner per måned, hvis du er medlem begge steder. Vælger du kun at være med i A-kassen LH koster det 455 kroner om måneden, mens organisationen koster 172,33 kroner per måned. Du sparer således 106 kroner hver måned, hvis du er med i både fagorganisation og a-kasse.

Dit kontingent opkræves kvartalsvis. Der kan gå op til fire uger, fra du er indmeldt, til du modtager den første opkrævning. Hvis du bliver meldt ind i sidste halvdel af et kvartal, kan din første opkrævning være højere end normalt. Det skyldes, at du både skal betale for den resterende del af det aktuelle kvartal samt for det kommende kvartal. Herefter vil din opkrævning altid kun være for et kvartal ad gangen.

Se dine opkrævninger på Mit Virksom


Tilmeld betalingsservice
Du kan betale dit kontingent via Betalingsservice. Du skal bare registrere det i dine oplysninger på Mit Virksom.

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål til dit kontingent?

Kontingentfritagelse
Hvis du bliver studerende eller er ledig og har opbrugt din ret til dagpenge, kan du søge om at blive fritaget fra kontingentbetaling og stadig forblive medlem af Virksom.

Udfyld ansøgning

Forsikringer

Som medlem af Virksom har du adgang til en række attraktive forsikringsprodukter. Når du har dine forsikringer via Virksom, har du mulighed for at se/ændre din dækning på visse af forsikringerne på Mit Virksom. Andre af forsikringerne er tilknyttet selvbetjening hos vores samarbejdspartner.

Se alle forsikringer

 Få overblik over dine forsikringer på Mit Virksom

Medlemsfordele

Virksom er sat i verden for at kunne servicere vores selvstændige medlemmer på et højt niveau med målrettede ydelser og stærke produkter. Samtidig kan vi tilbyde den økonomiske sikkerhed, du har brug for som selvstændig. Vi tilbyder blandt andet juridisk rådgivning omkring det at drive selvstændig virksomhed, både indenfor virksomhedsjura og i forhold til personalejura. Vi har også arbejdsløshedsforsikring via A-kassen, attraktive forsikringer og meget mere. Vi tilbyder personlig sparring, guides til personlig udvikling og klar besked om dine rettigheder som selvstændig.

Herudover har vi allieret os med nogle stærke samarbejdspartnere indenfor både advokatvirksomhed, forretningsudvikling og revision, således at du som medlem af Virksom - på attraktive vilkår - kan få yderligere eksperthjælp, når du har brug for det.

Læs mere om medlemsfordele

Efterløn

Du kan tilmelde dig efterlønsordningen via A-kassen LH indtil du fylder 30 år. Efterlønsbidraget er i 2017 på 495 kr. pr. måned, hvis du er fuldtidsforsikret og 330 kr., hvis du er deltidsforsikret. Beløbet er det samme, uanset hvilken a-kasse, du er medlem af, og beløbet er fradragsberettiget. 

Læs mere om efterløn

Tilmeld dig efterlønsordningen

Frameld dig efterlønsordningen

Udmeldelse

Ønsker du at melde dig ud? Der kan være mange forskellige årsager til, at du overvejer at opsige dit medlemskab hos Virksom. Måske kan vi tilbyde dig et alternativ, så du slipper for besværet med at skifte organisation og a-kasse.

Er du blevet lønmodtager?
Hvis du får nyt job, behøver du ikke at skifte organisation. Du skal blot anmelde ny stilling på Mit Virksom, så finder vi ud af hvilket af vores servicetilbud, der matcher din profil. 

Anmeld ny stilling  Læs mere om Lederne 

Læs mere om PRO 

Skal du til at studere?
Som studerende kan du søge om at få kontingentfritagelse i Virksom og bevare dit medlemskab.

Udfyld ansøgning

Har du opbrugt din ret til dagpenge?
Hvis du er ledig og har opbrugt din ret til dagpenge, kan du søge om kontingentfritagelse i Virksom og alligevel bevare dit medlemskab. 

Udfyld ansøgning

Flytter du til udlandet?
Hvis du flytter til udlandet i en periode, kan du godt bevare din tilknytning til Virksom. Vi anbefaler, at du kontakter os og hører nærmere, da en flytning til udlandet også kan have betydning for eksempelvis din ret til dagpenge og/eller efterløn på sigt.

Læs mere om udlandsophold Kontakt os om din situation

Andre årsager?
Vi stræber altid efter at imødekomme vores medlemmers behov og have de rette produkter på hylderne, og vi vil derfor altid gerne høre feedback ved udmeldelser, så vi kan se, om der er ting, vi skal justere på. Du er altid velkommen til at ringe til os på 3283 0110. Vi sidder klar ved telefonerne kl. 8-17 (fredag kl. 8-16).

Ønsker du at melde dig helt ud af organisationen, skal det ske via vores udmeldelsesblanket eller skriftligt med mindst én måneds varsel til udgangen af et kvartal.

Udfyld udmeldelsesblanket

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på telefon eller ved at skrive.
Ring til os på 3283 0110. Vi sidder klar ved telefonerne kl. 8-17 (fredag kl. 8-16).

Skriv til os
Vi svarer inden for 24 timer på hverdage. Du kontakter os via en formular her på hjemmesiden afhængig af, hvad du har brug for at kontakte os om.

Skriv til os

Anbefal et medlem og få gratis kontingent

Brug for en advokat?

Samarbejde