Mit Virksom

Få hjælp til jeres bæredygtighedsstrategi

Få hjælp til jeres bæredygtighedsstrategi

Har din virksomhed ambitioner om bæredygtighed, eller har I en bæredygtighedsstrategi, men oplever at det er svært at handle fuldt ud på jeres visioner og planer? Så har I nu mulighed for at få hjælp af deltagere på den eksklusive masteruddannelse i Bæredygtig ledelse, som Lederne og DTU har skabt sammen.

30. november 2022

Kvinde til møde

Deltagerne på masteruddannelsen er ledere på forskellige ledelsesniveauer og betroede medarbejdere fra vidt forskellige brancher og sektorer, som er i gang med at specialisere sig i bæredygtig ledelse. Som medlem af Lederne kan du og din virksomhed nu deltage i et projekt, hvor I får hjælp af deltagere på uddannelsen til at forstå – og ikke mindst overvinde de barrierer – der står i vejen for, at I kan nå jeres bæredygtighedsmål. Med en baggrund i ledelse har deltagerne en god forståelse for de ledelsesmæssige udfordringer, I som virksomhed kan have i relation til bæredygtighed.

Lyder det interessant for jer – og kan I nikke til kravene nedenfor? Så kan I læse mere om projektet på via linket nedenfor, hvor I også kan ansøge om at være med. Det er helt gratis at deltage og koster ikke andet end jeres tid. Bemærk, at ansøgningen og samarbejdet foregår på engelsk. 

Læs mere om projektet, og ansøg om at være med 

Ansøgningsfristen er den 22. december i år.

 

Krav til jer som virksomhed

For at deltage i projektet skal I som virksomhed:

  • Have en bæredygtighedsstrategi og bæredygtighedsmål, som virksomheden ønsker at opnå
  • Have en indledende idé om, hvor barriererne er for at nå jeres bæredygtighedsmål

Derudover skal I opfylde følgende driftskrav:

  • Virksomhedens ledelse er villig og i stand til at deltage i projektet
  • Mere end 5 ansatte i virksomheden
  • Beliggende inden for en time fra København
  • Være i stand til at samarbejde på engelsk

Har I spørgsmål?
I er velkomne til at kontakte Director of Practice på uddannelsen Jackie Stenson på mail jevst@dtu.dk eller telefon 5039 5151, hvis I har spørgsmål til projektet eller ansøgningen.

Master i Bæredygtig ledelse

Vil I vide mere om masteruddannelsen i Bæredygtig ledelse, så læs mere om uddannelsen på DTU’s hjemmeside.