Nyheder

Få mest muligt ud af dit medlemskab

Se her, hvad Virksom helt konkret kan hjælpe dig med.

Virksom selvstændige rådgivning

Har du (eller skal du starte) en virksomhed sammen med andre?
Så har I brug for en ejeraftale, hvor I klart får defineret rammerne for, hvordan I træffer beslutninger, hvad I gør, hvis en af jer vil sælge sin andel, og om I skal have konkurrenceklausuler m.m.
Virksom kan hjælpe dig med at få formuleret en klar ejeraftale. Og vi har en skabelon, du kan tage udgangspunkt i. Start med at udfylde den, og kontakt os derefter, så hjælper vi dig med at sikre, at alt er som det skal være.
Få hjælp til ejeraftalen
 
Skal du arbejde som konsulent?
Så er det vigtigt, at du har en helt klar konsulentaftale med dem, du arbejder for. På den måde får I forventningsafstemt og tydeliggjort, hvad der konkret ligger i aftalen og hvad I gør, hvis en part fx misligholder sin del af aftalen.
Virksom kan hjælpe dig med at få formuleret en klar konsulentaftale. Og vi har en skabelon, du kan tage udgangspunkt i. Start med at udfylde den, og kontakt os derefter, så hjælper vi dig med at sikre, at alt er som det skal være.
Få hjælp til konsulentaftalen
 
Betaler dine kunder ikke til tiden?

Når du har lavet et stykke arbejde og sendt en faktura afsted, er det vigtigt at få din betaling til tiden. Al erfaring viser nemlig, at jo længere tid der går, jo mindre er chancen for, at du får alle dine penge. Derfor har vi et rykkerbrev på Virksom.dk, du kan bruge til at sende til dine kunder. Og betaler de stadig ikke, kan du få vores samarbejdspartner, advokatfirmaet Bech-Bruun til gratis at sende et inkassobrev på dine vegne. Og de kan også hjælpe dig efter det til fordelagtige priser.
Få hjælp til inkasso
 
Overvejer du at udvide din virksomhed og ansætte medarbejdere?
Virksom kan hjælpe dig med at få udfærdiget kontrakten til din første medarbejder – og dem, der følger efter, så længe de er ansat efter funktionærlovens regler. Vi er også klar til at rådgive dig om, hvordan du forhandler og fastsætter dine medarbejderes vilkår - herunder:

  • Løn 
  • Klausuler
  • Ferie
  • Opsigelsesvilkår
  • Pension

 
Du kan bruge vores skabelon til en ansættelseskontrakt, få en masse information om regler og normer på Virksom.dk, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive og få konkret hjælp.
Få hjælp til personalejura
  
Savner du indimellem inspiration?
På Virksom.dk har vi samlet artikler, interviews, guides og video med inspirerende iværksættere, eksperter og dygtige sælgere, der fortæller deres historier og kommer med masser af gode råd og værktøjer, du kan bruge i din virksomhed.
Og hvis du savner én at sparre med for at blive afklaret om nogle af de udfordringer, du står med i din hverdag som selvstændig, er vores rådgivere klar til at hjælpe dig videre. Booker du en sparring, vender vi tilbage inden for 24 timer for at aftale et tidspunkt.
Få inspiration og værktøjer

Få sparring med en rådgiver
 
Er du usikker på, om du er sikret godt nok økonomisk?
Hos Virksom kommer du ind i en a-kasse, der har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe selvstændige i forhold til dagpenge og efterløn, og du kan altid få hjælp og svar på dine spørgsmål.
Vi tilbyder også god hjælp med dine forsikringer. Du kan få en Indtægtssikring, som træder til, hvis du eller et familiemedlem bliver syg, hvis du går konkurs m.v. Og skal du forsikre din virksomhed, kan du tage fat i vores partners team af forsikringsrådgivere, som hjælper dig med at finde de helt rigtige forsikringer, som passer til netop din situation.
Derudover kan du tegne din pension hos Virksom og få alle de fordele, der typisk kun findes i pensionsordninger på større arbejdspladser.
Få hjælp og svar om dagpenge

Få hjælp og svar om pension og forsikringer
 

Dine fordele

Opdateret: 16.08.2019