Nyheder

Fyld leder-værktøjskassen op

07. september 2018

Når virksomheden 2vokser og du får personaleansvar, skal der pludselig ledelsesredskaber i værktøjskassen. Det kan du få på Den Grundlæggende Lederuddannelse – uden at det koster en formue.

Hvis din virksomhed er vokset, og du har fået tilknyttet medarbejdere, kan det være godt at ruste sig til at arbejde med personaleledelse. Den Grundlæggende Lederuddannelse er et godt sted at starte, hvis lederrollen er relativt ny.

- Det er en praksisnær uddannelse, der giver dig mulighed for at få en god introduktion og en masse værktøjer til at arbejde med personaleledelse, fortæller Thomas Christensen, der er uddannelseschef i Ledernes Hovedorganisation og som blandt andet rådgiver Virksoms medlemmer om uddannelse.

Fleksibel uddannelse for nye ledere
Den Grundlæggende Lederuddannelse henvender sig primært til nye ledere – herunder selvstændige, der har en faglært baggrund, men andre kan også tilmelde sig.

- Når du har valgt at blive selvstændig, er det ikke nødvendigvis fordi ledelse er din primære styrke – det kan være, du er en skarp sælger og god til iværksætteri, men hvis du vækster og ansætter, kan uddannelsen være et godt supplement i forhold til at udvikle dig som leder også, lyder det fra Thomas Christensen.

Uddannelsen gennemføres på udvalgte erhvervsskoler over hele landet, og der er optagelse løbende. Omkring 3.000 ledere gennemfører uddannelsen hvert år. Det er bygget op som en fleksibel uddannelse, der samlet er på 13 kursusdage fordelt over et halvt år.

Mulighed for tilskud
Der er forskellige tilskudsmuligheder, man kan søge om, hvis man er en del af målgruppen. Det kan du læse mere om her, hvor du også finde al anden relevant information om uddannelsen og tilmelding.

Læs mere om Den Grundlæggende Lederuddannelse

Få uddannelsesrådgivning hos Virksom