Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Lederne får to nye søsterorganisationer

13. januar 2016

Selv om du er leder i dag, kan det være, at du er ansat som specialist i en større virksomhed eller bliver selvstændig i morgen. Det er den virkelighed, mange oplever.

Derfor har Ledernes Hovedorganisation nu lanceret to søsterorganisationer til Lederne: Virksom for de selvstændige og PRO for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt.

- Vores medlemmer har forskellige behov, som afhænger af deres aktuelle jobsituation. Det imødekommer vi nu med to nye organisationer, der kan levere målrettede ydelser af samme høje kvalitet som Lederne, men med andre målgrupper for øje, siger formand for Ledernes Hovedorganisation Svend Askær.

Organisationsdiagram

Ledernes Hovedorganisation leverer målrettet medlemsservice til både Lederne, Virksom, PRO og den tværgående a-kasse; A-kassen LH.

Ét arbejdsliv, tre organisationer
Ledernes Hovedorganisation rummer således tre organisationer med hvert sit fokusområde. Det betyder, at uanset hvordan du former din fremtid, skal du ikke skifte organisation. Det eneste, du fremover skal gøre, er at fortælle os, hvis du skifter job. Så finder vi den organisation under Ledernes Hovedorganisation, der passer bedst til dine aktuelle behov.

- Vi har brugt lang tid på at forberede den nye struktur, som vi nu med stor tilfredshed og stolthed er klar til at præsentere for vores medlemmer, og vi ser frem til at kunne tilbyde endnu bedre og endnu mere målrettet service til og rådgivning af ledere, individuelt ansatte funktionærer og selvstændige, afslutter Svend Askær.

Mød Virksom og PRO i denne lille film