Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Ny lederuddannelse til selvstændige

15. september 2017

I samarbejde med Virksom har uddannelsesinstitutionen Next skruet en ny lederuddannelse sammen, som er målrettet selvstændige.

Kvinde sidder foran computer

For mange indebærer det at være selvstændig også at være leder for nogle medarbejdere. Og det kan være en helt ny og ukendt rolle at tage på sig.

- Vores erfaring er, at iværksætteri og det at drive selvstændig virksomhed sjældent er et one-man-show. Og mange investorer lægger vægt på, at det er et godt team, man investerer i, siger uddannelseschef i Virksom Thomas Christensen.

Derfor er der nu et helt nyt tilbud til dig, der står i den situation – du har måske været selvstændig i noget tid, men er relativt ny i rollen som personaleleder og kunne godt tænke dig viden og værktøjer, der kan klæde dig godt på til at være en god leder.

Investér i dig selv – og din virksomhed
Uddannelsen tager udgangspunkt i Den Grundlæggende Lederuddannelse, som igennem ti år har udviklet og trænet ledere i den private sektor.

- Vi ved, det er en uddannelse af høj kvalitet. Det er gode undervisere, og med et tvist imod iværksættere og selvstændige er det et oplagt tilbud for Virksoms medlemmer, lyder det fra Thomas Christensen. Han påpeger, at lederuddannelsen både skal ses som en investering i enge kompetencer, men også i virksomheden.

God pris på uddannelsen
Også prisen er væsentlig at få med – er du faglært og har en erhvervsuddannelse i bagagen, kan du få uddannelsen for 2.392 kroner. Har du et højere uddannelsesniveau, koster uddannelsen 7.080 kroner.

Uddannelsen er fordelt på i alt 13 dage, som ligger i 2-3-dages moduler fordelt over en periode på 4-6 måneder, og det foregår i Ballerup. Næste kursusstart er den 15. november 2017.

Download brochure om uddannelsen

TILMELDING: Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig her

Hvad kan du konkret få ud af at tage uddannelsen?

  • Grundig indsigt i din lederrolle og dine opgaver som selvstændig leder
  • Værktøjer til at tænke ud af boksen og få andre med på idéen
  • Kunsten at skabe motivation og arbejdsglæde
  • Værktøjer til konflikthåndtering og svære samtaler
  • Lære at lytte, spørge, præsentere et budskab og holde effektive møder

Hjælp til dig

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback