Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Velkommen til Virksom

04. februar 2016

Hos Virksom får du målrettede services og rådgivning, når du er selvstændig. Her kan du læse mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Som medlem i Virksom kan du løbende styrke og udvikle dig som selvstændig gennem målrettet rådgivning og en lang række services. Samtidig kan du få den økonomiske sikkerhed, du har brug for. Ikke alene gennem arbejdsløshedsforsikringen i A-kassen LH, men også gennem Virksoms Indtægtssikring, som du får gratis i 24 måneder. Vi har også attraktive forsikringer og meget mere.

Se velkomsttilbud på Virksoms Indtægtssikring

En partner til dig og din virksomhed
Du kan benytte vores rådgivning og services, der er skræddersyede til dig som selvstændig. Brug os som en partner, du altid kan spørge til råds. Vores professionelle rådgivere vil gøre alt, hvad de kan for at indfri vores løfte om, at Virksom bringer dig videre.

 • Professionel personlig rådgivning:
  Uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed eller du har ansatte, får du målrettet rådgivning. Brug vores eksperter og jurister til alt fra personlig afklaring og sparring til en aktuel udfordring eller vejledning om love og regler.

  Se mere

 • Digital værktøjskasse:
  Du får adgang til en række juridiske dokumenter, du kan bruge som skabeloner i din egen virksomhed. Find eksempelvis ejeraftale og stiftelsesdokumenter, konsulentaftaler og andre kontrakter.

  Gå til værktøjskassen

 • Inkassoservice:
  Hurtig og gratis inkassoservice via Virksoms samarbejde med advokatfirmaet Bech-Bruun. Den første rykker er gratis, og du får rabat på salæret, hvis sagen ender i retten.

  Se mere

 • 360 graders markedstest
  Brug Virksoms landsdækkende netværk af erfarne ledere, når du vil være skarpere på dit produkt, din forretningsmodel eller marketingstrategi - så står de til rådighed og kan give dig ny indsigt, konkrete råd og gode idéer.

  Bestil Markedstest

 • ... og meget mere

  Se alle dine medlemsfordele


Ét arbejdsliv, tre organisationer

Virksom har to søsterorganisationer: Lederne, som er for ledere og særligt betroede medarbejdere og PRO, som er for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt.  

Så uanset hvordan du former din fremtid, skal du ikke skifte organisation. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os om dit nye job, så finder vi den organisation, der passer bedst til dine aktuelle behov.

Virksom, Lederne og PRO er samlet under Ledernes Hovedorganisation, der leverer services til de tre organisationer samt står bag den tværgående a-kasse; A-kassen LH.

 

Se hvordan Virksom hænger sammen med Lederne og PRO i denne lille film

Opdateret: 16.08.2017