Medarbejdere

Bjarne Henning Jensen

Hils på Bjarne Henning Jensen, der til daglig er ledelsesrådgiver i Virksom. En af hans vigtigste opgaver er at udvikle relevante og værdiskabende tilbud til Virksoms medlemmer.

Bjarne 850x300
Bjarne er ledelsesrådgiver i Virksom og arbejder med udvikling af Virksom, Forretningssparring, LederSparring, Virksom SpringBoards og Virksom Netværk.

Hvad laver du?
Min vigtigste opgave er udviklingen af relevante og værdiskabende tilbud til Virksoms medlemmer, og som del af Team Ledelse er jeg med til at give medlemmerne Forretningssparring og LederSparring.

Hvilken erfaring har du, og hvordan kan du bruge det i dit arbejde?
Jeg har arbejdet med start-ups de seneste 10 år og været leder de seneste 25 år, så denne erfaring bruger jeg dagligt til at sætte mig i medlemmernes sted i vores sparringer og forstå deres situation og deres behov inden vores samtaler får karakter af gode ideer eller ligefrem god rådgivning. Mit netværk er en væsentlig medspiller i udviklingen af Virksoms medlemstilbud, hvor vi på én gang ønsker at ramme noget der faktisk efterspørges og som ikke allerede findes som en gratis service i det store udbud af ordninger der skal hjælpe iværksættere og SMVer. 


Når vi i fællesskab har løftet niveauet og bragt Virksom videre mod flere medlemmer og bedre medlemstilbud, så er det en fantastisk fornemmelse.

Hvordan ser en god arbejdsdag ud for dig?
En god arbejdsdag er, når jeg går hjem med følelsen af at have gjort en forskel for Virksoms medlemmer. Når vi i fællesskab har løftet niveauet og bragt Virksom videre mod flere medlemmer og bedre medlemstilbud, så er det en fantastisk fornemmelse.

Hvordan er det at arbejde i Virksom?
Virksom er en organisation i udvikling, og det er en fornøjelse at udvikle medlemstilbud, der tiltrækker og fastholder medlemmer og hjælper dem i hverdagen som selvstændige erhvervsdrivende.

Kan du fortælle en lille ting som mange ikke ved om dig?
I min fritid fylder opera en del.  Min skypekonto hedder operafar og min bil har et velvoksent stereoanlæg, der fylder kabinen med overturer og arier, mens trafikken flyder forbi. Så mens de andre bilister holder i kø og ser på baglygter hører jeg mig selv som uforstyrret operasanger i duet med mere trænede stemmer.  

Personlig rådgivning

Dine fordele