Medarbejdere

Christian Bøge Sørensen

Hils på Christian, der til daglig er salgskoordinator i Virksom. En af hans fornemste opgaver er at sørge for, at alle Virksoms nye medlemmer får en god velkomst og intro til de mange medlemsfordele, de får adgang til.

Christian Bøge Sørensen
Christian er salgskoordinator i Virksom og har selv en baggrund som selvstændig.

Navn: Christian Bøge Sørensen
Titel: Salgskoordinator
Arbejdsområde: Medlemskab og forsikring

Hvad laver du?
Jeg koordinerer dagligdagen for det team, som tager godt imod vores mange nye medlemmer. Vi bruger meget energi på at give den perfekte velkomst, og dette kræver en masse god formidling og sparring. A-kasse og foreningsbranchen er i konstant bevægelse, og denne udvikling vil vi gerne være på forkant af.

Hvilken erfaring har du, og hvordan kan du bruge det i dit arbejde?
Jeg har været leder siden år 2000, så denne erfaring bruger jeg daglig til at få overblik og træde til, hvor behovet er. Derudover har jeg været selvstændig i fem år op til min start i Virksom. Selvstændige sidder i en helt unik arbejdssituation, som kræver en enorm selvdisciplin og et stort overblik, og min indsigt på området bruger vi i afdelingen til at afdække områder, som medlemmet måske ikke havde tænkt på tidligere.

Den konstante søgen efter at tilbyde de korrekte service til vores medlemmer gør hverdagen fuld af bevægelse og udfordringer.

Hvordan ser en god arbejdsdag ud for dig?
En god arbejdsdag er, når vi går hjem med følelsen af at have gjort en forskel for vores medlemmer. Når vi i fællesskab løfter niveauet op over det forventelige, så er det en fantastisk fornemmelse. Personligt synes jeg også at det er skønt at skabe aha-oplevelser hos den enkelte konsulent. At hjælpe en kollega i positiv retning har en stor plads i mit hjerte.

Hvordan er det at arbejde i Virksom?
Virksom er en organisation i udvikling og det er skønt at arbejde et sted, som er så dynamisk. Den konstante søgen efter at tilbyde de korrekte service til vores medlemmer gør hverdagen fuld af bevægelse og udfordringer.

Kan du fortælle en lille ting, som mange ikke ved om dig?
Jeg er en udpræget familiefar… Elsker mine børn og min skønne hustru. Jeg har også altid været meget glad for sport og dyrket utallige sportsgrene. Én af de historier, jeg nok ikke hiver frem så ofte, er, at jeg i ’89 lod mig hive med af den store Lambadabølge og endte med at gå til dans i to år. Det bliver sent glemt.

Du er altid  velkommen til at ringe til Christian på 3283 3113, hvis du gerne lige vil tjekke op på, om du har tilmeldt dig de services, som passer til dig.

Se Alle Dine fordele