Medarbejdere

Gyrid Teglers

Mød Gyrid, der arbejder i Virksoms a-kasse. Her er hun teamchef og med til at rådgive de medlemmer, der har behov for viden om dagpenge- eller efterlønsregler.

Gyrid Teglers
Gyrid er teamchef i Virksoms a-kasse og hjælper medlemmerne med at finde rund i dagpenge- og efterlønsregler.

Navn: Gyrid Teglers
Titel: Teamchef / Juridisk konsulent
Arbejdsområde: Ledelse af efterlønsgruppen i A-kassen LH / Fagansvarlig for selvstændig-området i A-kassen LH

Hvad laver du?
Jeg har ansvaret for, at driften fungerer på efterlønsområdet. Det sker i samspil med forsikringschefen og min teamchefmakker i A-kassen. Det er min ene kasket. Den anden er mit fagansvar for selvstændig-området, hvor jeg lige nu arbejder fuld skrue med de nye regler, der kommer på området den 1. oktober 2018. Endvidere sparrer jeg rigtig meget med konsulenterne, der laver selvstændig-sagerne både på dagpenge og efterløn i A-kassen.

Hvilken erfaring har du, og hvordan kan du bruge det i dit arbejde?
Jeg er uddannet jurist og arbejdede i mere end 18 år i ASE (A-kassen for selvstændige), hvor jeg lærte alt om reglerne for de selvstændige på A-kasse-området. Dette kunne jeg i den grad bruge, da jeg skiftede fra ASE til Lederne i 2007. Jeg var så med til at strukturere, hvordan vi behandlede disse sager og fik kort efter skiftet fagansvaret. I 2011 blev jeg spurgt, om jeg ville være teamchef for efterløn/selvstændig-konsulenterne, hvilket jeg sagde ja til. Så siden da har jeg arbejdet både med ledelse, hvor jeg har lært rigtig meget, og med fagansvaret, som stadig er mit ”hjertebarn” – man har jo sin faglige stolthed.

Jeg arbejder i A-kassen LH og er glad for at få lov til at lave denne præsentation, da jeg synes, at samarbejdet mellem Virksom og A-kassen LH er særdeles vigtigt.

Hvordan ser en god arbejdsdag ud for dig?
At møde ind om morgenen og blive mødt at søde smil fra kolleger – nok fordi man selv er i godt humør :) Måske spise lidt morgenmad i kantinen og få en snak med en kollega, man ikke får talt med til daglig.
At få lavet bare nogle af de opgaver, jeg har sat mig for at lave den dag.
At spise frokost i vores super kantine med hyggelige kolleger.
At sparre med kolleger om spændende faglige spørgsmål.
Måske slutte dagen af med løbe/interval-træning med super seje kolleger – det er SÅ GODT. 

Hvordan er det at arbejde i Virksom?
Jeg arbejder i A-kassen LH og er glad for at få lov til at lave denne præsentation, da jeg synes, at samarbejdet mellem Virksom og A-kassen LH er særdeles vigtigt, hvis medlemmerne både er medlem af organisationen og A-kassen. Det er vigtigt, så medlemmet præcis ved, hvad der betales for i kontingent.

Kan du fortælle en lille ting som mange ikke ved om dig?

Jeg har været medlem af en amatørteaterforening i snart 25 år, hvor jeg primært har været sufflør ved forestillingerne, men har enkelte gange også være på scenen, bl.a. som paragrafrytter i udklædning som heks ved en forestilling, vores teaterforening sammen med to andre amatørteaterforeninger fik lov til at lave i 1999 i anledning af Grundlovens 150-års-fødselsdag. Det var Ida og Bent From, der havde skrevet tekster og musik til forestillingen.