Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Sara Holt Fischer

Sara er kommunikationskonsulent i Virksom. Hun sørger bl.a. for at fylde noget godt indhold i Nyt fra Virksom hver 3. uge og at hjemmesiden er opdateret alt sammen i tæt samarbejde med resten af Virksoms team.

Sara Holt Fischer

Sara Holt Fischer arbejder med kommunikation og marketing målrettet selvstændige og iværksættere på hjemmesiden Virksom.dk, i nyhedsbreve m.m.

Navn: Sara Holt Fischer
Titel: Kommunikationskonsulent
Arbejdsområde: Kommunikation og marketing

Hvad laver du?
Jeg arbejder med at udvikle godt og inspirerende indhold for vores selvstændige medlemmer :)
Til daglig sidder jeg med Virksoms nyhedsbreve og hjemmesiden.

Det er virkelig et privilegium at være i Virksom, som stadig er en lidt ”ung” organisation. Det giver en masse muligheder for at prøve nogle ting af, og vi er et godt team med mange forskellige kompetencer, som giver et godt miks.

Hvilken erfaring har du, og hvordan kan du bruge det i dit arbejde?
Jeg har en baggrund som journalist og har blandt andet arbejdet på netavisen Altinget.dk, dengang det var en helt ny start up i den danske medieverden. Herudover har jeg læst på IT-Universitetet og igennem de sidste ca. 18 år haft forskellige jobs inden for kommunikationsbranchen, blandt andet i en anden fagforening, hvor jeg har lavet nyhedsbreve, hjemmeside, arbejdet med sociale medier m.m.

Hvordan ser en god arbejdsdag ud for dig?
Uh, en god arbejdsdag starter med at komme op og afsted i god tid og så møde ind og få overblik over dagens opgaver, møder og andre aktiviteter. Der er altid masser af spændende projekter i gang – i øjeblikket er vi i gang med at afholde iværksætter-konferencer i Århus og København, og det er superfedt at komme ud og møde nogle af alle de selvstændige og høre, hvad de er optaget af, hvilke ønsker og behov de har – det tager vi med os hjem og kan bruge i vores arbejde med at skabe godt og brugbart indhold på alle vores platforme.

Hvordan er det at arbejde i Virksom?
Det er virkelig et privilegium at være i Virksom, som stadig er en lidt ”ung” organisation. Det giver en masse muligheder for at prøve nogle ting af, og vi er et godt team med mange forskellige kompetencer, som giver et godt miks. Der sker en masse, og vi har hele tiden gang i nye ting – vi prøver forskellige formater af, og vi arbejder med at udvikle produkter og indhold, der kan gavne iværksætterne. Lige nu har vi f.eks. fået et samarbejde op at stå med Connect Denmark, som betyder at vores medlemmer kan søge om at få sparring i en bred kreds af erhvervsledere – mere om det i løbet af efteråret :)

Kan du fortælle en lille ting som mange ikke ved om dig?
Blandt mine mange forskellige studie- og fritidsjobs var jeg engang ”tilkalde-stand-in” på den lokale politistation, hvor jeg boede i England. Det betød, at de ringede efter mig, når de skulle lave sådan en line up med en mistænkt og så nogle, der lignede vedkommende, hvor et vidne så skulle udpege den rigtige. Desværre ringede de kun en enkelt gang, og så dukkede den mistænkte ikke engang op. Men jeg fik løn alligevel og nåede også at komme med i deres video-arkiv :) En af mine studiekammerater havde virkelig en god tjans med det – han blev tit ringet op og skulle ned forbi stationen og stille op :)

Portrætter og interviews

Virksom - samtale - iværksættere
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback