Om Ledernes Hovedorganisation

Om Ledernes Hovedorganisation

Ledernes Hovedorganisation er sat i verden for at levere professionel, målrettet service til alle medlemmer i de tre søsterorganisationer Virksom, Lederne og PRO.

Selv om du er selvstændig i dag, kan det være, at du får et lederjob eller bliver ansat som funktionær uden lederansvar. Det er baggrunden for, at Ledernes Hovedorganisation har tre medlemsorganisationer med hvert sit fokusområde:

• Lederne: Er organisationen for ledere og særligt betroede medarbejdere
• PRO: Organisation for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt
• Virksom: Organisation for selvstændige

 

Organisationsdiagram
Ledernes Hovedorganisation leverer målrettet medlemsservice til både Lederne, Virksom, PRO og den tværgående a-kasse; A-kassen LH.
Målrettet medlemsservice
Med tre forskellige organisationer og en tværgående a-kasse kan vi matche et dynamisk og fleksibelt arbejdsmarked, hvor rigtig mange skifter karrierespor fra eksempelvis fagspecialist til leder eller fra leder til selvstændig. For dig som medlem betyder det, at uanset hvordan du former din fremtid, skal du ikke bekymre dig om at skifte organisation. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os om dit nye job. Så finder vi den organisation under Ledernes Hovedorganisation, der passer bedst til dine aktuelle behov.

Vi bringer dig videre
Med missionen ”bringer dig videre” i centrum har Ledernes Hovedorganisation ansat rådgivere, advokater og andre specialister, der servicerer alle medlemmer i de tre søsterorganisationer. Dermed kan medlemmer af Lederne, PRO og Virksom få den helt rette, kompetente rådgivning og service til netop deres behov.

Du kan læse mere om Virksoms to søsterorganisationer her:

 Lederne

Gå til Ledernes hjemmeside

 PRO

Gå til PRO's hjemmeside

 

Love for Ledernes Hovedorganisation

Se Love for Ledernes Hovedorganisation
Udgivelsesdato: 29. maj 2021
7 sider Hent som PDF