Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Gratis konference: Bryd igennem

Kom med, når Virksom inviterer til to gratis konferencer i efteråret 2018 med fokus på, hvordan du kan bryde igennem med et stærkt kropssprog og positive vaner, der kan være med til at styrke din motivation og din arbejdsglæde.

Du får to foredrag på hver konference, og der er også tid til netværk og sparring. Mød de to inspirerende foredragsholdere her, og tilmeld dig via linket nederst på siden.
  
Bryd igennem konference

Mød ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm og effektiviseringsekspert Jon Kjær Nielsen i København den 28. november og i Århus den 4. december 2018 til Virksoms konference "Bryd igennem".

Tilmeld dig en af de to gratis konferencer:

København den 28. november 2018
Tilmeld dig
Århus den 4. december 2018
Tilmeld dig

Foredrag 1: Få en vinders kropssprog

Vil du blive klogere på dit kropssprog? Et førstehåndsindtryk dannes på mindre end 10 sekunder! Derfor er det vigtigt, at du ved, hvilke signaler du sender og modtager.

Kom og hør Jesper Bergstrøm, ekspert i kropssprog og motivation, forfatter (Smil dig glad, 2017), og aktuel med serien "Mød dit Urmenneske" på DR1.

Jesper Bergstrøm veksler mellem oplæg og små praktiske øvelser, der skal resultere i, at du præsterer på topniveau og skaber motivation og glæde for dig selv såvel som for andre.

Jesper Bergstrøm

Jesper Bergstrøm

Jon Kjær Nielsen

Jon Kjær Nielsen

Foredrag 2: Øg din personlige effektivitet

Nøglen til en effektiv hverdag og et godt samarbejde med andre er, at vi formår at opbygge positive vaner  for uden vaner og rutiner skulle vi dagligt genopfinde os selv.

I foredraget her kommer effektiviseringsekspert Jon Kjær Nielsen med praktiske redskaber til din hverdag og inspirerende og sjove eksempler på, hvordan du kan opbygge positive vaner.
   
Målet er, at du som deltager får mere succes i din hverdag, både med dine opgaver og i din kommunikation og dit samarbejde med andre.

Tilmelding

Ledernes Mødecenter

Sted: Ledernes Mødecenter
Dato: 28. november 2018
Tid: Kl. 15:30-18:45
Pris: Gratis

Tilmeld dig her
Godsbanen

Sted: Godsbanen
Dato: 4. december 2018
Tid: Kl. 15:30-18:45
Pris: Gratis

Tilmeld dig her
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback