Når ildsjæle mødes #2

I Virksoms podcast-serie "Når ildsjæle mødes" kommer du helt tæt på to succesrige iværksættere. Én kommer med mange års erfaring i bagagen og én er ny i samme branche. De fortæller om, hvordan de møder muligheder og udfordringer i arbejdet med at udleve deres passion - lyt med her.

Når ildsjæle mødes

I denne episode møder vi Anh Lê, der står bag Lê Lê-restauranterne i København. LêLê startede som et lille, familiedrevet gadekøkken på Vesterbro, og der blev knoklet igennem, som du bl.a. kan høre her i udsendelsen. I dag tæller LêLê en restaurant, flere street kitchens, en foodtruck, festivalmadboder, en lang række produkter, der kan købes i forskellige supermarkeder, og en cateringforretning. Derudover har Anh Lê skrevet kogebøger, er kendt fra morgen-tv og meget mere. I denne podcast møder hun David Andersen, der for nylig har startet caféen Sonny CPH i København til en snak om at starte op som iværksætter i restaurationsbranchen.
Podcast-serien er produceret i samarbejde med Heartbeats.

Lyt med til "Når ildsjæle mødes"

Abonnér og lyt i iTunes eller Spotify

Du kan både lytte til Virksoms podcast på din mobil, computer eller tablet. Klik på ikonerne for at høre med i iTunes eller på Spotify:

 

Mød to nye ildsjæle den 23. april

I næste program kan du møde Ilse Jacobsen, som udover at være aktuel som dommer i Løvens Hule-programmerne også står bag en hel serie af produkter - både inden for mode og beauty. Det sidste er i fokus, når hun i Virksoms podcast-serie møder de to ildsjæle Tanja og Tine, der har udviklet deres helt eget makeup-mærke "Miild", som er både svanemærket og allergi-certificeret. Det bliver til en spændende samtale om, hvor vigtigt det er at bruge sine styrker, finde ud af, hvad man er god til - blandt meget andet. Glæd dig til at lytte med, når næste episode udkommer den 23. april 2018 :)

Er I flere ejere?