Når ildsjæle mødes #5

Denne gang møder vi i podcast-serien "Når ildsjæle mødes" Sebastian Dueholm, der står bag YourLocal; en app, der giver dig mulighed for at få tilbud på mad fra dine lokale yndlingsbutikker og dermed være med til at minimere madspild, og Tommy Andersen fra byFounders - en dansk venturefond.

Yourlocal og byFounders

Sebastian Dueholm står bag app'en YourLocal, der har til formål at minimere madspild. I podcast'en her møder Sebastian Tommy Andersen fra den danske venturefond byFounders, der med 750 mio. kr. i september sidste år meldte sig på banen til at støtte start-ups med de rigtige idéer. Før det har Tommy Andersen bl.a. stiftet Libratone, som sælger højttalere og høretelefoner i hele verden.
Podcast-serien er produceret i samarbejde med Heartbeats.

Lyt med til "Når ildsjæle mødes"

Abonnér og lyt i iTunes eller Spotify

Du kan både lytte til Virksoms podcast på din mobil, computer eller tablet. Klik på ikonerne for at høre med i iTunes eller på Spotify:

 

Mød to nye ildsjæle den 11. juni 2018

Næste episode af "Når ildsjæle mødes" bliver udgivet den 11. juni og giver et indblik i interiør- og designbranchen. Deltagerne er Matias Møllenbach, der har firma i eget navn, og Suzanne Potts, der startede designvirksomheden Nomess tilbage i 2007. Glæd dig til at høre med!