Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Når ildsjæle mødes #5

Denne gang møder vi i podcast-serien "Når ildsjæle mødes" Sebastian Dueholm, der står bag YourLocal; en app, der giver dig mulighed for at få tilbud på mad fra dine lokale yndlingsbutikker og dermed være med til at minimere madspild, og Tommy Andersen fra byFounders - en dansk venturefond.

Yourlocal og byFounders
Sebastian Dueholm står bag app'en YourLocal, der har til formål at minimere madspild. I podcast'en her møder Sebastian Tommy Andersen fra den danske venturefond byFounders, der med 750 mio. kr. i september sidste år meldte sig på banen til at støtte start-ups med de rigtige idéer. Før det har Tommy Andersen bl.a. stiftet Libratone, som sælger højttalere og høretelefoner i hele verden.
Podcast-serien er produceret i samarbejde med Heartbeats.

Lyt med til "Når ildsjæle mødes"

Abonnér og lyt i iTunes eller Spotify

Du kan både lytte til Virksoms podcast på din mobil, computer eller tablet. Klik på ikonerne for at høre med i iTunes eller på Spotify:

 

Mød to nye ildsjæle den 11. juni 2018

Næste episode af "Når ildsjæle mødes" bliver udgivet den 11. juni og giver et indblik i interiør- og designbranchen. Deltagerne er Matias Møllenbach, der har firma i eget navn, og Suzanne Potts, der startede designvirksomheden Nomess tilbage i 2007. Glæd dig til at høre med!
Rådgivning
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback