Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Når ildsjæle mødes #1

I Virksoms podcast-serie "Når ildsjæle mødes" kommer du helt tæt på to succesrige iværksættere - en ny og en erfaren - der udveksler erfaringer i en form for "mini-mentor-samtale". Serien er produceret i samarbejde med Heartbeats. 

Per Mikael Hansen og Sara Mering
Her i den første episode kan du møde Per Mikael Jensen, der er koncernchef for Altinget og har mange års erfaring med sig fra mediebranchen i både Danmark og udlandet, og Sara Mering, der er chefredaktør for SEIN Mag - et magasin af og for unge.
Lyt med her, hvor de to snakker om udfordringer, muligheder, mod, forretningsmodeller og om at være iværksætter i den danske mediebranche i dag.

Lyt med til "Når ildsjæle mødes"

Abonnér og lyt i iTunes eller Spotify

Du kan både lytte til Virksoms podcast på din mobil, computer eller tablet. Klik på ikonerne for at høre med i iTunes eller på Spotify:

 

Mød to nye ildsjæle den 2. april

I næste program kan du møde Anh Lê, der står bag vietnamesiske Lê Lê med flere restauranter, catering og færdigretter, og David Andersen, der for nylig har åbnet caféen Sonny i København. Glæd dig til at lytte med, når næste episode udkommer den 3. april 2018 :)

Medlemsfordel i Virksom:

Rådgivning
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback