Bliv en del af Danmarks største fællesskab for ledere

hero

Bliv medlem af Lederne Virksom i dag

Hos Lederne Virksom får du et medlemskab, hvor service og ydelser er udviklet med fokus på at gøre dagligdagen lettere for dig, der driver selvstændig virksomhed.

Meld dig ind online her

Vi er din sparringspartner i hverdagen

Hos os får du professionel og personlig rådgivning til de udfordringer, du møder på din vej som selvstændig – hvad enten du er ved at starte op, skal ansætte medarbejdere eller vil videreudvikle din forretning.

 

Du får juridisk rådgivning

Vores jurister sidder klar til at hjælpe dig med dine juridiske udfordringer. Vi hjælper med personalejura herunder ansættelseskontrakter, afskedigelser eller barsel. Vi hjælper også med virksomhedsjurasjuridisk rådgivning, hvor vi gennemgår dine aftaler, kontrakter og andre juridiske dokumenter.

 

Ét arbejdsliv, tre organisationer

Lederne Virksom har to søsterorganisationer: Lederne og Lederne Pro. Så uanset hvordan du former din fremtid, skal du ikke skifte hverken a-kasse eller faglig organisation.

 

Hos os får du økonomisk tryghed til dig og din familie

Stopper du som selvstændig, f.eks. fordi du sælger eller lukker din virksomhed, kan du gennem a-kassen få dagpenge. 

 

Hvad gør du, hvis du i en periode ikke kan arbejde? 

Med Lederne Virksom Indtægtssikring er du og din virksomhed sikret økonomisk. Melder du dig ind i både fagorganisation og a-kasse hos Lederne Virksom, kan du tegne en indtægtssikring, som dækker, hvis du bliver syg og ikke kan arbejde. 

Bestil et opkald - så du kan blive medlem


Eller ring til osman-fre mellem 8-16:3283 3113
Bestil et uforpligtende opkald

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig som medlem

Faglig organisation og a-kasse med fokus på selvstændige

Vi hjælper med at bringe dig og din virksomhed videre. Gennem professionel rådgivning bliver du guidet igennem love og regler og vi vejleder dig, hvad enten du vil ansætte, udvide eller afvikle.

Herudover har vi en lang række målrettede services, der hjælper dig i alle faser af livet som selvstændig, eksempelvis indtægtssikring, inkassoservice, juridisk rådgivning, forsikringer og pension.

Vi hjælper herudover med økonomisk sikkerhed, hvor både du, din familie og din virksomhed står stærkere, når du er medlem af Lederne Virksom.

Personlig rådgivning til dig og din situation

Vi tilbyder personlig og professionel rådgivning, der kan udvikle dig og din virksomhed. Vores rådgivere hjælper dig med de spørgsmål og udfordringer, du kan stå over for som selvstændig. Det kan handle om personlig udvikling, juridiske udfordringer eller videreudvikling af din forretning.

Læs mere om vores personlige rådgivning her

Forsikringer til dig, din familie og din virksomhed

Ud over at blive en del af vores a-kasse og faglige organisation kan du også tegne fordelagtige forsikringer gennem Lederne Virksom.

Lederne Virksoms forsikringer skaber tryghed for dig, din familie og din virksomhed. Vi tilbyder både erhvervs- og privatforsikringer, som du kan tilpasse efter dine ønsker og behov. Derudover kan du tegne en helbredssikring og indtægtssikring, der kan skabe større økonomisk tryghed i hverdagen for både dig og din familie og dækker, hvis du eksempelvis bliver syg i længere tid og ikke kan arbejde.

Du kan læse mere om alle forsikringer her

Lederne Pension - en unik pensionsordning for selvstændige

Som noget helt unikt for selvstændige har du hos os mulighed for at tegne en pensionsordning med de samme fordele, som du får i en firmapensionsaftale. Vi skræddersyr din pensionsordning, så den passer til netop dine behov, og sikrer dig samtidig økonomisk, hvis du bliver kritisk syg.

Læs mere om Pensionsordningen her