Lederne Virksoms samarbejdspartnere

Som medlem af Lederne Virksom får du god hjælp til dig og din virksomhed. Og på de områder, der ligger uden for vores spidskompetencer, har vi allieret os med nogle stærke samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig på attraktive vilkår.

Vi samarbejder med: 

  • Bech-Bruun, som tilbyder dig målrettede pakkeløsninger på fordelagtige vilkår og mulighed for skræddersyet rådgivning.
  • PFA, som tilbyder en attraktiv pensionsordning til medlemmer af Lederne Virksom.

  • Gjensidige og flere andre forsikringsselskaber, som har skruet nogle gode forsikringstilbud sammen til Lederne Virksoms medlemmer.

  • Dinero kan med deres online regnskabsprogram gøre din bogføring og dit regnskab enklere.

  • Creatrix producerer reklameartikler, der skaber værdi for din virksomhed og understøtter jeres markedsføring.

  • Risika gør det nemt at vurdere kreditværdighed og ejerstruktur hos dine samarbejdspartnere.

  • Lederne Kompetencecenter, som arrangerer en lang række kurser og uddannelser - og som medlem af Lederne Virksom får du rabat.
  • Connect Denmark, med hvem vi afholder Pitch Springboard og Springboard for iværksættere.

Se mere om de enkelte tilbud nedenfor.

Jobsamtalen | Lederne PRO

Har du brug for en advokat? 

Som medlem af Lederne Virksom har du unik adgang til målrettede produkter (eksempelvis inkasso-service) og gode priser hos Bech-Bruun - en af Danmarks mest anerkendte advokatvirksomheder.

Lønforhandling | Lederne PRO

Få 50% på Dinero Pro

Når du er medlem af Lederne Virksom, får du halv pris det første år som ny kunde hos Dinero. Med deres online økonomisystem kan du styre dit regnskab fra alle platforme. På den måde kan du nemt bogføre korrekt, også selvom du ikke kender moms- og bogføringsreglerne.
Kvinde med pc

Få op til 30% på Creatrix

Som medlem af Lederne Virksom kan du nyde op til 30% i rabat på et udvalg af kvalitetsprodukter fra Creatrix. Produkterne omfatter bl.a. klassiske reklameartikler, tryksager og logoslik, der skaber værdi for din virksomhed og understøtter jeres markedsføring.

Stående kvinde | Lederne

Sidder din salgstale i skabet?

En god salgstale eller pitch, der kan præsentere din virksomhed klart og præcist, er altid vigtig at have på plads. Og vi kan hjælpe dig med at finpudse den, når vi inviterer til Pitch-Springboard. Skal du med næste gang?

Kvinde i mørket | Lederne

Har du de rette forsikringer?

Som medlem af Lederne Virksom kan du få både privat- og erhvervsforsikringer skræddersyet til dig, din familie og din virksomhed. Vi tilbyder samtidigt alle medlemmer et gratis forsikringstjek.
Hænder skriver på computer | Lederne

Vurdér kreditværdighed og ejerstruktur hos dine samarbejdspartnere

Du kan som medlem af Lederne Virksom få adgang til værktøjet Risika, hvor du blandt andet kan vurdere kreditværdighed og ejerstruktur hos dine leverandører og kunder. Det kan hjælpe dig med at undgå inkassosager og svindel.
Ældre kvinde portræt | Lederne

Få en pensionsordning, der passer til dig

Når du er medlem af Lederne Virksom, har du mulighed for at få et af markedets stærkeste pensionstilbud. Sammen med PFA har vi skabt en individuel pensionsordning, der er målrettet dig som selvstændig.

Styrk dine kompetencer og dit CV

Få ny viden, styrk din professionelle profil og mød andre ledere, du kan sparre med undervejs. Som medlem af Lederne Virksom får du rabat på en lang række kurser og uddannelser med Lederne Kompetencecenter.

Få overblikket over alle dine fordele

Som medlem af Lederne Virksom har du adgang til en lang række unikke fordele. Her får du et samlet overblik over alle dine medlemsfordele.