Lederne A-kasse

Hjælp til dig, som er selvstændig.

Som medlem af Lederne A-kasse kan du få dagpenge, hvis du stopper som selvstændig. Dette gælder både hvis du sælger din virksomhed, hvis uheldet er ude og du er nødt til at lukke, eller hvis du på anden vis ikke længere er selvstændig, så giver vi økonomisk tryghed. Bliv medlem for kun 499 kr./md.

For at have ret til optagelse i a-kassen skal du have mere end to år til folkepensionsalderen, og du skal som udgangspunkt drive virksomheden i Danmark.

Dine fordele som medlem af A-kassen

Vi sikrer dig og din familie økonomisk
Vi er dit økonomiske sikkerhedsnet. Skulle uheldet være ude, og din virksomhed skal lukkes eller sælges, så du bliver ledig, kan du med Lederne A-kasse få op til 20.359 kr. (2024) i dagpenge om måneden.

Vejledning, workshops og professionel karriererådgivning
Som medlem af Lederne A-kasse har du adgang til personlig rådgivning, workshops og webinarer, hvis du bliver ledig. Med vores professionelle karriererådgivere sikrer vi, at du kommer videre i din karriere.

Forsikringer til dig og din virksomhed
Lederne Virksom har en række fordelagtige forsikringstilbud, som kan give dig og din familie ekstra tryghed i hverdagen. Vi tilbyder både erhvervsforsikringer til din virksomhed og privatforsikringer, der både dækker både dig og din familie.

Et af landets laveste kontingenter - 499 kr./md
Lederne Virksom tilbyder en af Danmarks billigste a-kasser, der er målrettet dig, som driver selvstændig virksomhed. For kun 499 kr. om måneden får du adgang til Lederne A-kasse.

Bestil et opkald - så du kan blive medlem


Eller ring til osman-fre mellem 8-16:3283 3113
Bestil et uforpligtende opkald
Mest populære

A-kasse og faglig organisation

Mere info Luk info
 • Alle fordelene fra a-kasse og faglig organisation
 • Mulighed for lønsikring, der dækker op til 60.000 kr. pr. måned ved ledighed.
 • Spar 117,- ved at samle faglig organisation og a-kasse i dit medlemskab
 • LederPension i samarbejde med PFA Pension
 • Attraktive medlemstilbud på dine privatforsikringer     

A-kasse

Mere info Luk info
 • Dagpenge ved ledighed 
 • Karriererådgivning 
 • Hjælp til jobsamtaler, CV og ansøgninger målrettet lederjobs
 • Jobrettet efteruddannelse og kurser 
   

Faglig organisation

Mere info Luk info
 • Faglig organisation med specialiseret viden om ledelse
 • Juridisk hjælp og rådgivning 
 • Sparring til lederrollen, din karriere og løn
 • Kurser, uddannelser og netværk til dig som leder

Sådan skifter du a-kasse

1

Bestil et opkald

Så ringer vi til dig og hjælper dig med at blive medlem hos os.
2

Vi klarer flytningen

Er du allerede medlem af en a-kasse, opsiger vi dit medlemskab for dig og sikrer, at din anciennitet flytter med.
3

Få dit kontingent tilbage

Har du forudbetalt kontingent i en anden a-kasse, vil pengene blive returneret til din NEM-konto.

Få svar på dine spørgsmål

Vi tilbyder et økonomisk sikkerhedsnet

Når du er selvstændig, har du også selv den økonomiske risiko ved at drive din virksomhed - ligesom det er dig, der kan høste fortjenesten, når det går godt. Som medlem af Lederne A-kasse kan du få dagpenge, hvis du enten sælger eller lukker din virksomhed og dermed bliver arbejdsløs.

Hvis du herudover melder dig ind i vores faglige organisation, så har du også mulighed for at tegne vores unikke indtægtssikring. Her får du som selvstændig penge for den tid, du ikke kan arbejde, eksempelvis grundet sygdom. Vi kan skræddersy pris og dækning, så det passer til dine behov.

Vi har specialiseret os i selvstændige erhvervsdrivende

Lederne Virksom er organisation og a-kasse for dig, der driver egen virksomhed – enten som partner, franchise eller selvstændig. Hos os får du et medlemskab, der styrker både dig og din virksomhed.

Som medlem af vores a-kasse får du den økonomiske tryghed i form af dagpenge, men melder du dig ind i både a-kasse og vores faglige organisation, får du en sparringspartner, som har fokus på det, der betyder noget for dig. Vi hjælper blandt andet med juraen, videreudvikling af dig og din forretning, og vi tilbyder professionel rådgivning inden for ledelse, trivsel og uddannelse og gratis inkasso-service.

Vi kan udvikle dig og din forretning

Som medlem af Lederne A-kasse og faglige organisation får du rådgivning, vejledning og andre services, der udvikler dine kompetencer og styrker din profil. Hvad enten det handler om ubetalte regninger eller udvikling af din forretning, så kan du få råd og vejledning fra specialister til de udfordringer, du møder som selvstændig.

Læs mere om vores personlige rådgivning her

Vi flytter din anciennitet med

Er du medlem af en anden a-kasse, flytter din anciennitet automatisk med til Lederne A-kasse. Vi opsiger dit medlemsskab for dig og sikrer, at din anciennitet følger med. 

Fordelagtig pension og forsikring

Hos Lederne Virksom tilbyder vi foruden a-kasse og faglig organisation også fordelagtige forsikringer samt pension.

Forsikringer hos Lederne Virksom

Lederne Virksoms forsikringer hjælper både dig og din virksomhed til større tryghed. Som medlem har du mulighed for både at tegne erhvervs- og private forsikringer. Lederne Virksom tilbyder desuden helbredssikring samt indtægtssikring, der kan skabe større økonomisk tryghed i hverdagen for både dig og din familie.

Se alle forsikringer her

VirksomPension  

Som selvstændig har du normalt ikke mulighed for en firmapensionsaftale. Er du medlem af Lederne Virksom, får du dog muligheden for at nyde fordelene ved firmapensionsordninger med VirksomPension.

Læs mere her

Kurser og uddannelser for selvstændige

Hos Virksom tilbyder vi målrettet kompetenceudvikling via vores kurser og uddannelser. Vi tilbyder lederkuser, der kan styrke din lederprofil samt rådgivning og uddannelse, der styrker din virksomhed og faglige profil. Bliver du ledig, tilbyder vi dig ligeledes 6 ugers gratis, jobrettet uddannelse.