Viden og værktøjer

Få inspiration til lederrollen, markedsføring, forretningsplanen og den gode idé, som både guider dig i dit job som selvstændig, men også i dit næste skridt i din karriere.

Mand med headset smiler

Lederne Virksom Pitch-Springboard

En god pitch, der kan præsentere din virksomhed klart og præcist, er altid vigtig at have på plads. Og vi kan hjælpe dig med at finpudse den, når vi inviterer til Pitch-Springboard. Skal du med næste gang?

Mand og kvinde snakker indenfor

Få nye netværkskompetencer

Et godt netværk er guld værd – især for selvstændige. Derfor har Virksom fokus på netværk og giver dig i samarbejde med Netværks Akademiets eksperter en hel række værktøjer og inspiration, du kan bruge til at blive en bedre netværker.

Når ildsjæle mødes

Podcast om iværksætteri

I Virksoms podcast-serie "Når ildsjæle mødes" møder du hver gang to iværksættere med noget på hjerte. Én er ung og godt på vej, én kommer med mange års erfaring og sammen taler de om, hvad der driver dem, og hvad de kan lære af hinanden. Serien er produceret i samarbejde med Heartbeats.

Værktøjer og guides

Har du brug for en advokat?

Som medlem af Lederne Virksom har du unik adgang til målrettede produkter (eksempelvis inkasso-service) og gode priser hos Bech-Bruun - en af Danmarks mest anerkendte advokatvirksomheder.

Personlig rådgivning for selvstændige

Vi ved, hvad det kræver at være selvstændig. Derfor har vi rådgivere, der kan hjælpe, uanset hvilken situation du er i.

Vores mål er at gøre livet lettere for dig som selvstændig. Hos Virksom får du personlig og professionel rådgivning til de udfordringer, du møder på din vej. 

Hvilken fase er din virksomhed i?

Få målrettet rådgivning og services, der passer til din situation.