Om Lederne Virksom

Velkommen hos Lederne Virksom – organisationen for dig, der driver egen virksomhed. Hos Lederne Virksom får du et medlemskab, der kan styrke og udvikle dig som selvstændig gennem målrettet rådgivning og en lang række services.

Se hvordan du kan bruge Lederne Virksom

Du kan også få den økonomiske sikkerhed, du har brug for. Ikke alene gennem arbejdsløshedsforsikringen i Lederne A-kasse, men også gennem Lederne Virksoms Indtægtssikring, som kan sikre dig økonomisk, hvis du bliver syg og ikke kan arbejde. Vi har også attraktive forsikringer og meget mere - specielt for medlemmer af Lederne Virksom.

Se velkomsttilbud på Lederne Virksoms Indtægtssikring

En partner til dig og din virksomhed
Som medlem kan du benytte vores rådgivning og services, der er skræddersyede til dig som selvstændig. Brug os som en partner, du altid kan spørge til råds. Vores professionelle rådgivere vil gøre alt, hvad de kan for at indfri vores løfte om, at Lederne Virksom er alt for dig, som er en masse for andre; en fagligt organisation og a-kasse. Hos Lederne Virksom behøver man aldrig at gøre det alene. For sammen gør vi en verden til forskel. 

 • Professionel personlig rådgivning:
  Uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed eller du har ansatte, får du målrettet rådgivning. Brug vores eksperter og jurister til alt fra personlig afklaring og sparring til en aktuel udfordring eller vejledning om love og regler.

  Se mere

 • Digital værktøjskasse:
  Du får adgang til en række juridiske dokumenter, du kan bruge som skabeloner i din egen virksomhed. Find eksempelvis ejeraftale og stiftelsesdokumenter, konsulentaftaler og andre kontrakter.

  Gå til værktøjskassen

 • Inkassoservice:
  Hurtig og gratis inkassoservice via Lederne Virksoms samarbejde med advokatfirmaet Bech-Bruun. Den første rykker er gratis, og du får rabat på salæret, hvis sagen ender i retten.

  Se mere

     
 • ... og meget mere

  Se alle dine medlemsfordele


Ét arbejdsliv, tre organisationer
Lederne er sat i verden for at levere professionel, målrettet service til alle medlemmer i de tre søsterorganisationer Lederne, Lederne Virksom og Lederne Spring.

Selv om du er ansat som funktionær uden lederansvar i dag, kan det være, at du får et lederjob eller vælger at blive selvstændig. Det er baggrunden for, at Lederne nu har tre medlemsorganisationer med hvert sit fokusområde:

 • Lederne: Er organisationen for ledere og særligt betroede medarbejdere
 • Lederne Spring: Organisation for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt, og fremtidige ledere
 • Lederne Virksom: Organisation for selvstændige

Så uanset hvordan du former din fremtid, skal du ikke skifte organisation. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os om dit nye job, så finder vi den organisation, der passer bedst til dine aktuelle behov.

Alle tre organisationer er samlet under Lederne, der leverer services til de tre organisationer og står bag den tværgående a-kasse; Lederne A-kasse.

Læs mere om Lederne

Læs mere om Lederne A-kasse