Om Ledernes Hovedorganisation

Lederne er sat i verden for at levere professionel, målrettet service til alle medlemmer i de tre søsterorganisationer Lederne Virksom, Lederne og Lederne Spring.

Selv om du er selvstændig i dag, kan det være, at du får et lederjob eller bliver ansat som funktionær uden lederansvar. Det er baggrunden for, at Lederne har tre medlemsorganisationer med hvert sit fokusområde:

• Lederne: Er organisationen for ledere og særligt betroede medarbejdere
Lederne Spring: Organisation for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt
Lederne Virksom: Organisation for selvstændige

Ledernes organisationsdiagram
Lederne leverer målrettet medlemsservice til både Lederne, Lederne Virksom, Lederne Spring og den tværgående a-kasse; Lederne A-kasse.
Målrettet medlemsservice
Med tre forskellige organisationer og en tværgående a-kasse kan vi matche et dynamisk og fleksibelt arbejdsmarked, hvor rigtig mange skifter karrierespor fra eksempelvis fagspecialist til leder eller fra leder til selvstændig. For dig som medlem betyder det, at uanset hvordan du former din fremtid, skal du ikke bekymre dig om at skifte organisation. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os om dit nye job. Så finder vi den organisation under Lederne, der passer bedst til dine aktuelle behov.

Sammen gør vi en verden til forskel 
Med missionen ”sammen gør vi en verden til forskel” i centrum har Lederne ansat rådgivere, advokater og andre specialister, der servicerer alle medlemmer i de tre søsterorganisationer. Dermed kan medlemmer af Lederne, Lederne Spring og Lederne Virksom få den helt rette, kompetente rådgivning og service til netop deres behov.

Du kan læse mere om Lederne Virksoms to søsterorganisationer her:

 Lederne

Gå til Ledernes hjemmeside

 Lederne Spring

Gå til Lederne Springs hjemmeside

 

Love for Lederne

Se Love for Lederne
Udgivelsesdato: 29. maj 2021
7 sider Hent som PDF