Om Lederne Spring

Lederne Spring er en faglig organisation og a-kasse for dig, der er funktionær og ansat på en individuel kontrakt - og så er Lederne Spring en del af Lederne. 

Mand og kvinde snakker | Lederne

Ét arbejdsliv, tre organisationer og en a-kasse
Lederne har to søsterorganisationer. Lederne Virksom for selvstændige og Lederne Spring for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt. Lederne A-kasse betjener alle 3 organisationer. Så uanset hvordan du former din fremtid, skal du ikke skifte organisation eller a-kasse. Du skal blot fortælle os om dit nye job, så finder vi den organisation, der passer bedst til dig.

Sammen gør vi en verden til forskel
Hos Lederne Spring får du et medlemskab, der styrker dine muligheder for karriereudvikling, avancement og lønstigninger, ligesom vi tilbyder juridisk rådgivning, når du har brug for det. Samtidig kan du få den økonomiske sikkerhed, du har brug for – blandt andet gennem arbejdsløshedsforsikring i Lederne A-kasse, vores lønsikring, attraktive forsikringer og meget mere.

Som medlem af Lederne Spring kan du trække på os i alle faser af dit arbejdsliv. Både der, hvor du er nu, og der hvor du gerne vil hen en dag. Brug os som den partner, du altid kan spørge til råds – vores professionelle rådgivere vil gøre alt, hvad de kan for at indfri vores løfte om, at Lederne Spring er alt for dig, som er en masse for andre; en faglig organisation og a-kasse. Hos Lederne Spring behøver man aldrig at gøre det alene. For sammen gør vi en verden til forskel.