Samarbejde med Creatrix

Som medlem af Lederne Virksom, får du op til 30 % rabat på udvalgte produkter, iværksætterpakker og fri levering hos Creatrix.

Som Virksom-medlem kan du nyde op til 30 % i rabat på et udvalg af kvalitetsprodukter fra Creatrix. Produkterne omfatter bl.a. klassiske reklameartikler, tryksager og logoslik, der altid er et hit hos de besøgende på messen eller på kontoret. Alt sammen kan naturligvis tilpasses med jeres logo, så produkterne derved kan understøtte jeres markedsføring.

Alle produkter er udvalgt særligt til medlemmer hos Virksom. De udmærker sig ved at være lavet i mere bæredygtige materialer, såsom økologisk bomuld, genanvendt plastik, FSC-certificeret træ m.v.

Læs mere om bæredygtige produkter hos Creatrix

Som noget helt unikt tilbyder Creatrix også en særlig iværksætterpakke til en skarp pris. Iværksætterpakken er velegnet til dig, der netop er blevet selvstændig og gerne vil have nogle produkter, der kan sætte fokus på dit brand. Iværksætterpakken indeholder bl.a. kuglepenne, flyers og muleposer.

Se udvalget af muleposer hos Creatrix

Creatrix tilbyder gratis designhjælp for at sikre, at dit tryk sidder helt korrekt på de forskellige artikler. Dertil får du gratis levering. Alt sammen med til at skabe en omkostningseffektiv løsning for din virksomhed.

Læs mere om Creatrix

Gå til Mit Virksom, og få din rabat

På Mit Virksom finder du linket, som giver dig 30 % i rabat på udvalgte varer. Når du er logget ind, skal du klikke på "Henvisning til samarbejdspartnere".