Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Karriererådgivere på Midt- og Sydsjælland

Alle job- og karriererådgiverne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Rådgiverne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Dorte Nybjerg

Dorte Nybjerg

Med over 20 års ledererfaring fra forskellige niveauer og brancher både inden for den private- og offentlige sektor kan Dorte biddrage med sparring inden for et bredt felt. Dorte vil bl.a. kunne bidrage med sparring inden jobsøgning, personlig afklaring, personlig udvikling samt coaching.

Hana Katrine Novak

Karrierekonsulent, oktober 2016Hana har bred ballast fra erhvervslivet efter 20 år som selvstændig ledelsesrådgiver i ind- og udland i mere end 50 brancher samt fra drift af egne virksomheder inden for international handel. Kommunikation, salg, ledelse og forretningsudvikling har været væsentlige nøglekompetencer. Med certificering som Master Coach, Karriererådgiver og Stresscoach har erfaringen de seneste år været omsat i løsningsorienteret rådgivning med fokus på motivation, personlig gennemslagskraft og målrettet samt sælgende kommunikation i jobskiftesituationer.

Lis Ødegaard

Karrierekonsulent, oktober 2016Lis Ødegaard har mange års erfaring fra det offentlige og private arbejdsmarked. De seneste år har hun arbejdet inden for beskæftigelsesområdet med fokus på blandt andet karrieresparring og coaching og jobsøgning.

Hun har erfaring som leder i den offentlige sektor og har som konsulent arbejdet med arbejdsmiljø og sundhedsfremme i forskellige virksomheder, både i private større virksomheder og i den offentlige sektor.

Lis er uddannet sygeplejerske, coach og arbejdsmiljøkonsulent.

Søs Bencke

Søs Bencke

Søs er en erfaren sparringspartner, cert. coach og med mange års erfaring som foredragsholder. Hun arbejder med afklaring af kompetencer, rådgivning i CV/ansøgning, jobsamtaletræning og udarbejdelse af jobsøgningsstrategi. Hun har en anerkendende og motiverende tilgang, som medvirker til afklaring og arbejdsglæde.

Søs har en faglig baggrund inden for taktisk salgsledelse i Tele/IT/Medico.

Søs har en Diplom i ledelse, er certificeret Transition Coach EMCC / NLP Practitioner samt Extended DISC.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 14.01.2019

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback