Hjælp til jobsøgning

Karriererådgivere i Midtjylland

Alle job- og karriererådgiverne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Rådgiverne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Andreas Kruse

Andreas har erfaring med vejledning i jobsøgning, lige fra ansøgning/cv til jobsøgningsstrategi, brug af netværk, uopfordret og opfordret jobsøgning. Herudover megen erfaring med at vejlede i uddannelsesmuligheder og kompetenceudvikling. Det teoretiske afsæt i HD (Organisation) og Master i Arbejdsmarked og Personaleforhold.

Andreas er en erfaren netværker og ved meget om hvorledes du angriber jobsøgning på direktør og mellemleder niveau. Handler det om efteruddannelse, opkvalificering, uddannelse, er det også noget som Andreas er meget vidende omkring. Uddannelse HD (Organisation) og Master i Arbejdsmarked og Personaleforhold MAP.

Ann Lie Nielsen

Ann Lie Nielsen er en erfaren rådgiver inden for kompetence- og værdiafklaring, sparring på ansøgning og CV, den uopfordrede jobsøgningsproces, jobsamtalen, elevatortalen samt stress og stresshåndtering. Ann Lie har særlig fokus på den anerkendende samtale samt på stress og trivsel. Ann Lie har flere års erfaring inden for HR samt som karriererådgiver og underviser inden for beskæftigelsesområdet. Hun har en international kandidatgrad i ledelse og organisation og er certificeret coach og stress coach.

Edel Mikkelsen

Edel Mikkelsen giver karriererådgivning, coaching og stresscoaching. Med en baggrund inden for både ledelse og rekruttering samt mange års erfaring som konsulent og stresscoach har Edel et godt og solidt fundament.

Edel er en kompetent sparringspartner med særlige kompetencer inden for karriererådgivning og stresscoaching med fokus på trivsel og personligt lederskab

Hun har læst HD i Organisation, og er ICF-certificeret coach samt psykoterapeut (MPF).

Jesper Wittus-Kåstrup

Jesper Wittus-KåstrupSolid erfaring inden for Karriererådgivning, undervisning og coaching. Særligt fokus på uopfordret jobsøgning, brug af netværk samt Linkedin og kompetenceafklaring. Min erfaring strækker sig over mere end 15 år med job inden for ledelse, salg, outplacement og som selvstændig konsulent.

Min tilgang er fokuseret, empatisk og mit engagement smitter -og skaber energi til handling. Jeg har en baggrund som Merkonom i markedsføring, ICF certificeret business coach, DiSC personprofil certificeret.

Karin Bjørn

Karin BjørnKarin har i 20 år arbejdet inden for HR, ledelse, rådgivning og coaching, Hun formår at se din situation fra 3 forskellige sider, idet hun har konkret erfaring som:

- HR Manager, hvor hun har arbejdet med HR, ledelse og rekruttering/search
- Karriererådgiver, herunder coaching, undervisning og formidling
- Jobsøger, med fokus på målrettet uopfordret jobsøgning samt brug af netværk

Desuden erfaring med stress- og trivselssamtaler, hvor du vil opleve en høj grad af nærvær og empati. Certificeret Transition Coach Practitioner (EMCC), og er pt. i gang med en psykoterapeutuddannelse (MPF)

Simon Arensbach

Simon er en erfaren rådgiver med mere end 10 års erfaring inden for beskæftigelsesområdet. Han har i de seneste år skabt mange positive resultater i samarbejdet mellem jobcentre og A-kassen LH i region Midtjylland og har et stort netværk, som han i vid udtrækning bruger i sit daglige arbejde. Simon arbejder med individuel karrieresparring, afklaring, trivsel, LinkedIn, uddannelse og rådgivning omkring mulighederne på jobmarkedet. Simon er uddannet inden for international transport og logistik og er i gang med en diplom i ledelse. Han har en uformel og direkte tilgang i sin vejledning/sparring med fokus på ærlighed og respekt.

Hjælp til dig

Opdateret: 15.08.2019