Personlig gennemslagskraft

For 10-15 år siden blev personlig gennemslagskraft ofte set som det at kunne slå ud med armene og lave så meget larm som muligt. I dag gælder det om at lytte og om at danne relationer; gennem ord, kropssprog og handlinger. Bliv inspireret i vores guide om personlig gennemslagskraft.

I guiden gennemgår vi de forskellige elementer, der tilsammen gør, at du både står fast i dig selv og har lydhørhed og opmærksomhed på den anden – og slår igennem.

Lederguide: Sådan får du personlig gennemslagskraft i dit lederskab

Få værktøjer til at styrke dit kropssprog, dine budskaber og dit mindset over for dem, du taler med, så du opnår størst muligt gennemslagskraft og indflydelse som leder.

Du får viden om de nyeste tendenser inden for personlig gennemslagskraft i guiden. Hvor personlig gennemslagskraft for 10-15 år siden blev set som det at kunne slå ud med armene og lave så meget larm som muligt, skal ledere i dag få andre til at lytte, fordi de har noget på hjerte. I bund og grund gælder det om at danne relationer; gennem ord, kropssprog og handlinger. 

Som ekspert i præsentationsteknik, kropssprog og personlig gennemslagskraft Birgitte Dam Jensen siger i guiden: 

Uden lytning ingen rigtig indflydelse. Og med rigtig indflydelse mener jeg, at folk forstår, hvad du siger, tager dine ord alvorligt, ræsonnerer med dig, gerne er enige eller i hvert fald har en konstruktiv uenighed at komme tilbage med.

Du kan blive klogere på, hvilke elementer der skal være til stede i kommunikationen, samt hvordan du konkret styrker dit kropssprog, dine budskaber og dit mindset over for dem, du taler med, så du opnår størst muligt gennemslagskraft og indflydelse som leder.

Lederguide om personlig gennemslagskraft

Lederstof.dk

Louise Dinesen og Vibeke Lunding Gregersen er værter på Lederstof.dk's podcast Lederhjerne

Sådan får du følgeskab: Vær venlig, rolig og åben

Det er ikke tilfældigt, hvem vi lader få indflydelse i en gruppe. Forskning viser, at vi er mere tilbøjelige til at give følgeskab til ledere, som er venlige, rolige og åbne. Er du det?
Annemette Fuglsang er direktør for Renosyd

Med metaforer, humor og klar tale kan du flytte medarbejderne

Floskler og døde metaforer luller medarbejderne i søvn, mens humor, sprogbilleder og klar tale vækker opmærksomhed. Sproget er et stærkt ledelsesredskab. Mød en leder, der introducerede ét nyt ord og flyttede en hel organisation.
Rie Helmer

Skærmen fremhæver både dine gode og dårlige sider

Under Corona blev mange tvunget til at lede gennem skærmen uden præcis at vide, hvordan man gør. Men ledelse uden den særlige energi, der er i det fysiske rum, kræver bevidsthed og træning. Det fortæller tidligere TV-vært og forfatter Rie Helmer Nielsen.