Bliv klogere på, hvordan du kan skabe en virksomhed med høj trivsel og performance

Vores søsterorganisation Lederne har samlet en række gode råd, best practices, cases og en velafprøvet ledelsesmodel, som du kan bruge til at skabe en sund og bæredygtig virksomhed og organisation, der både har høj trivsel og høj performance.

05. november 2020

Sådan forebygger du stress som et element i bæredygtig ledelse
Stress er blevet en faktor, man som leder bliver nødt til at forholde sig til. Både på grund af de menneskelige konsekvenser og på grund af de negative effekter det har for økonomi og produktivitet i virksomheder og organisationer. Vi tror på, at problemet med stress kan løses ved at se på årsagerne hertil, og ved systematisk at sætte ind før stress opstår.


Det lyder måske simpelt, men hvordan gør man så det i praksis? Det får du svar på i dette white paper. Det er et bidrag til dig, der ønsker at lede bæredygtigt og være med til, eller sætte retningen for, at skabe sunde virksomheder og organisationer, der både har høj trivsel og høj performance.

Gennem en velafprøvet ledelsesmodel, gode råd, best practice og 10 konkrete cases fra virksomheder som Jyske Bank, Novozymes og Musikkens Hus, bliver du både klædt på til at arbejde organisatorisk med stress og performance, og får hands on-eksempler på, hvordan arbejdet kan se ud i praksis.

White paperet bygger på erfaringsudveksling i et Advisory Table, der består af 24 topledere, HR-professionelle samt førende ledelsesforskere og psykologer. White paperet er udgivet af PFA og Ledernes Hovedorganisation.

Download white paperet her