Få mest muligt ud af dit medlemskab

Vidste du, at Lederne Virksom ikke kun hjælper dig med sparring om din virksomhed – men også med rådgivning om ejeraftaler, konsulentaftaler og ansættelseskontrakter? Vi tilbyder desuden bistand i inkassosager og giver dig mulighed for en pensionsaftale på lige fod med almindeligt ansatte. Og alt muligt andet. Se her, hvad vi kan gøre for dig.

Har du (eller skal du starte) en virksomhed sammen med andre?

Så har I brug for en ejeraftale, hvor I klart får defineret rammerne for, hvordan I fx træffer beslutninger eller hvad I gør, hvis en af jer vil sælge sin andel. Og meget mere.

Lederne Virksom kan hjælpe dig med at få formuleret en klar ejeraftale. Og vi har en skabelon, du kan tage udgangspunkt i. Start med at udfylde den, og kontakt os derefter, så hjælper vi dig med at sikre, at alt er som det skal være.

Få hjælp til ejeraftalen

Kvinde der skriver | Lederne

Skal du arbejde som konsulent?

Så er det vigtigt, at du har en klar konsulentaftale med dem, du arbejder for. På den måde får I forventningsafstemt og tydeliggjort, hvad der konkret ligger i aftalen, og hvad I gør, hvis en part fx misligholder sin del af aftalen.

Lederne Virksom kan hjælpe dig med at formulere en klar aftale. Start med at udfylde vores skabelon, og kontakt os derefter – så hjælper vi dig videre.

Få hjælp til konsulentaftalen

Jobsamtalen | Lederne PRO

Betaler dine kunder ikke til tiden?

Når du har lavet et stykke arbejde og sendt en faktura afsted, er det vigtigt at få din betaling til tiden. Sker det ikke, har vi en skabelon til et rykkerbrev, du kan bruge til at sende til dine kunder. Og betaler de stadig ikke, kan du få vores samarbejdspartner, advokatfirmaet Bech-Bruun til gratis at sende et inkassobrev på dine vegne. Og de kan også hjælpe dig efterfølgende til fordelagtige priser.

Få hjælp til inkasso

Hænder skriver på computer | Lederne

Overvejer du at udvide din virksomhed og ansætte medarbejdere?

Lederne Virksom kan hjælpe dig med at få udfærdiget kontrakten til din første medarbejder – og dem der følger efter, så længe de er ansat efter funktionærlovens regler. Vi er også klar til at rådgive dig om, hvordan du forhandler og fastsætter dine medarbejderes vilkår – fx løn, klausuler, ferie, opsigelsesvilkår eller pension.

Du kan bruge vores skabelon til en ansættelseskontrakt, og du er altid velkommen til at kontakte os for konkret hjælp.

Få hjælp til personalejura

Ledernetværk

Savner du inspiration?

Vi har udviklet guides og værktøjer til at hjælpe dig i din virksomhed. Du kan også lytte med på vores podcast, hvor inspirerende iværksættere, eksperter og dygtige sælgere fortæller deres historier og kommer med gode råd og værktøjer, du kan bruge i din virksomhed.

Og hvis du savner én at sparre med for at blive afklaret om nogle af de udfordringer, du står med i din hverdag som selvstændig, er vores rådgivere klar til at hjælpe dig videre. Booker du en sparring, vender vi tilbage inden for 24 timer for at aftale et tidspunkt.

Få inspiration og værktøjer

Få sparring med en rådgiver

Mand smiler og kigger op

Er du sikret godt nok økonomisk?

Hos Lederne Virksom kommer du ind i en a-kasse, der har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe selvstændige i forhold til dagpenge og efterløn, og du kan altid få hjælp og svar på dine spørgsmål.

Vi tilbyder også god hjælp med dine forsikringer. Du kan få en Indtægtssikring, som træder til, hvis du eller et familiemedlem bliver syg, hvis du går konkurs m.v. Og skal du forsikre din virksomhed, kan du tage fat i vores partners team af forsikringsrådgivere, som hjælper dig med at finde de helt rigtige forsikringer, som passer til netop din situation.

Derudover kan du tegne din pension hos Lederne Virksom og få alle de fordele, der typisk kun findes i pensionsordninger på større arbejdspladser.

Få hjælp og svar om dagpenge

Få hjælp og svar om pension og forsikringer

 

 

Har du brug for rådgivning? | Lederne

Se alle dine fordele

Som medlem af Lederne Virksom har du adgang til en lang række unikke fordele. Her får du et samlet overblik over alle dine medlemsfordele.

Opdateret: 13.04.2023