Få den sparring, der passer til dig

I Virksom målretter vi vores sparring til dig, hvad enten du er konsulent, freelancer eller ejer af din egen mikrovirksomhed. Læs med og find ud af, hvordan du får den bedste hjælp.

Få den bedste sparing

Selvom det kan synes ligegyldigt, om du er det ene eller andet, kan du have brug for skræddersyet forretningsstøtte og sparring. 

Freelancer og konsulent

Som freelancer er du dig selv. Du sælger din tid til kunder, der har brug for en hjælp, som du er særlig kompetent til at levere.

Hvad skal du vide som freelancer? Læs mere her

Som konsulent er du også dig selv, men du samarbejder sandsynligvis med ligesindede og sælger et specifikt produkt eller en konkret serviceydelse til kunder, der efterspørger netop det.

Er du i en enmandsvirksomhed, hvor der ikke er klare vækstambitioner, kan du med fordel gøre dig klart, om du er freelancer eller konsulent. Derfra kan du vurdere relevansen af Virksom's tilbud.

Som freelancer giver det for eksempel mening at forholde sig til A-kassereglerne og lønsikring - og mindre mening af forholde sig til juridisk bistand om leveranceaftaler. Omvendt giver det som konsulent mening at forholde sig til produktansvar og leveranceaftaler.   

Læs mere om, hvad du ellers skal være opmærksom på som konsulent

Ejer af mikrovirksomhed

Som mikrovirksomhed sælger du også et afgrænset produkt eller en specifik serviceydelse, men i modsætning til konsulenten har du en vækstambition og er (eller på vej til at blive) arbejdsgiver.

Som mikrovirksomhed er der en hel verden af tilbud, som du kan læne dig op ad, og som adresserer vækstvirksomheder og nyder betydelig opmærksomhed fra både erhvervsfremmesystemer og investor-communities. Det kan for eksempel være back office-ydelser og erfaringsbaseret hjælp til at formulere og gennemføre forretningsplaner.

Hvad skal du vide som ejerleder? Læs mere her

Det kan være fristende som freelancer og konsulent at bruge disse tilbud. Der vil dog ofte vise sig ikke at være et match mellem de behov, du selv har, og de behov, der er tænkt ind i tilbuddene. Derfor er det nærliggende at vælge tilbud, der skyder langt over målet, eller som har nogle forudsætninger, der ikke holder stik. 

FÅ ET VISUELT OVERBLIK HER I TABELLEN:

Få den bedste sparring

Sådan hjælper vi dig

Personlig sparring
Få den sparring, der passer til dine behov. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe på telefon, Skype og FaceTime.
Pitch
På Virksom Pitch-Springboard hjælper erfarne erhvervsledere dig med at styrke din forretning og strategi.
Juridisk sparring
Find information om, hvordan og inden for hvilke rammer Virksoms jurister og advokater kan rådgive dig.