Få sparring til din personlige afklaring

Som medlem af Lederne Virksom kan du få sparring hos en af vores erfarne rådgivere, når du oplever udfordringer eller dilemmaer. Vi tager udgangspunkt i din situation og den fase, du som selvstændig er inde i. Sparringen foregår over telefonen, FaceTime eller Skype.

Når du som selvstændig møder udfordringer, som kræver en personlig afklaring, kan vi hjælpe dig med at få vendt dine muligheder og skabe handlekraft, så du kan komme videre. Vi kender til de udfordringer og bekymringer, en selvstændig står med, og vi ved, det ikke altid er lige let at finde en professionel sparringspartner til de svære beslutninger. Her kan vi som udenforstående sparringspartner se med nye øjne på dine udfordringer og hjælpe dig til at finde nye måder at håndtere dem på.

Hør mere om, hvad Lederne Virksom kan hjælpe med

Personlig afklaring

Rådgivning og sparring ved Michael Uhrenholt

Fortæl mig mere

Hvad kan jeg få sparring til?

Nogle af de udfordringer, som kræver en personlig afklaring er:

  • Skal jeg være selvstændig?
  • Hvilke kompetencer har jeg til at drive egen virksomhed?
  • Hvor starter jeg, og hvem skal jeg søge hjælp hos?
  • Hvordan får jeg en god balance mellem arbejde, fritid og familie?

I en personlig sparring hjælper vi dig med at vende de muligheder og begrænsninger, du oplever, og vi kan give dig handlekraft til at komme videre.

Den personlige sparring kan både være en enkelt samtale med rådgiveren, eller det kan være et længere forløb med to-tre samtaler og enkelte refleksionsøvelser, du arbejder med for at blive sikker på dig selv og din handlekraft.

Gratis styrketest
Det er afgørende, at du bruger dine styrker og talenter rigtigt og ved, hvor du med fordel kan søge hjælp og rådgivning hos Lederne Virksom og i dit netværk. Vi kan tilbyde dig en gratis styrketest  kaldet VIA – Values in Action og give dig en styrkeafklaring, så du bruger dine kompetencer og energi optimalt for din virksomhed.

Se mere om styrketesten

I en personlig sparring får du ikke rådgivning om økonomien og juraen i din virksomhed. Har du brug for sparring til juridiske spørgsmål, kan du med fordel trække på vores kolleger i Lederne Virksoms juridiske rådgivning.

Læs mere om den juridiske rådgivning
Sådan foregår en sparring
Vores sparring er personlig og foregår typisk over telefonen, FaceTime eller via Skype. Normalt varer en sparring mellem en halv og halvanden time, og vi aftaler på forhånd et tidspunkt for sparringen med dig. Du har også mulighed for at aftale en opfølgende samtale med rådgiveren.
Mød rådgiverne

Alle vores rådgivere har flere års erfaring som sparringspartnere og efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.
 

Michael UhrenholtLedelsesrådgiver Michael Uhrenholt
Født 1967

           

Michael Uhrenholt har været leder i en række år i større danske detailkæder, samt en kortere periode på en uddannelsesinstitution, og sideløbende underviser han  i forskellige ledelsesfag.

Michael Uhrenholt har erfaring med at rådgive og sparre med ledere og selvstændige. Han er uddannet coach og har arbejdet med udvikling af den enkelte leder, organisatorisk udvikling og systemisk ledelse.

           

  

 

Flemming AndersenLedelsesrådgiver Flemming Andersen
Født 1962


Flemming Andersen har arbejdet med rekruttering, ledelse, ledersparring, trivsel og udvikling af mennesker og organisationer hele sit arbejdsliv. Han har mange års erfaring som HR-chef i private virksomheder.

Flemming Andersen er uddannet cand. merc. og har gennemgået et lederudviklingsforløb hos Stifinder A/S.

 

Bjarne Henning JensenLedelsesrådgiver Bjarne Henning Jensen 
Født 1960


Bjarne Henning Jensen har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse på afdelings-, direktions- og koncernniveau samt i bestyrelser, og har de seneste år særligt haft fokus på opstarts- og vækstvirksomheder.

Bjarne Henning Jensen er uddannet civilingeniør, Ph.D. og HD og har gennemgået leder- og bestyrelsesuddannelse.

 

Birgitte AlstrømLedelsesrådgiver Birgitte Alstrøm
Født 1970

Birgitte Alstrøm har mange års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter for både store danske og internationale virksomheder samt små og mellemstore iværksættervirksomheder.

Birgitte Alstrøm har en HD 2. del i Afsætning og gennemgået flere lederuddannelser. Birgitte er internationalt certificeret i NLP, personlig branding, social branding og business modeling samt uddannet facilitator.

Bestil sparring

Ring til os
Du kan ringe til vores erfarne rådgivere på vores hotline 3283 0110 alle hverdage mellem kl. 9 og 15, hvis du står med en konkret udfordring, hvor du har brug for sparring her og nu.

Bestil sparring
Bestil din personlige sparring i kontaktformularen her:

Bestil sparring til personlig afklaring

Hvis du ønsker en sparring over Skype, kan du skrive dit Skype-navn i kontaktformularen. Skriv gerne i kommentarfeltet i formularen, hvad det er, du ønsker sparring til, så vi kan forberede os bedst muligt.

Lær dine styrker at kende

Kender du dig selv og dine styrker, er du bedre rustet til at holde dig i trivsel. Ved at gennemgå vores værktøj, kan du blive skarpere på, hvordan du genkender og udvikler dine styrker.