Sparring til forretningen

Som medlem af Lederne Virksom kan du få sparring hos en af vores erfarne rådgivere, når du oplever udfordringer eller dilemmaer. Vi tager udgangspunkt i din situation og den fase, du som selvstændig er inde i. Sparringen foregår primært over telefon.

Sparring til forretningen giver dig mulighed for at blive afklaret omkring, hvordan du prioriterer og organiserer din virksomhed, eller hvordan du bedst arbejder med at præsentere din virksomhed, kommunikerer med kunder og partnere m.v.

Se mere om Lederne Virksoms forretningsparring

Sparring til forretning

Fortæl mig mere

Hvad kan jeg få sparring til?

Nogle af de udfordringer, som kræver en sparring til forretningen kan være:

  • Hvordan forbereder og præsenterer jeg min virksomhed og produkter – eksempelvis sparring om salgstalen og kommunikation med kunderne og samarbejdsparter
  • Hvordan organiserer jeg min virksomhed – sparring om hvordan du opbygger kernekompetencer der giver værdi til kunderne, både dine egne og hvis du har medarbejdere

En sparring til at udvikle forretningen kan både være at få en second opinion nu-og-her og en længere proces med to-tre samtaler, som giver dig mulighed for at overveje flere scenarier og styrke din beslutningskraft til at komme videre.

I sparring til din forretning får du ikke rådgivning om økonomien og juraen i din virksomhed. Har du brug for sparring til juridiske spørgsmål, kan du med fordel trække på vores kolleger i Lederne Virksoms juridiske rådgivning.

Læs mere om den juridiske rådgivning

Sådan foregår en sparring

Vores sparring er personlig og foregår typisk over telefonen, FaceTime eller via Skype. Normalt varer en sparring mellem en halv og halvanden time, og vi aftaler på forhånd et tidspunkt for sparringen med dig. Du har også mulighed for at aftale en opfølgende samtale med rådgiveren.

Mød rådgiverne

Alle vores rådgivere har flere års erfaring som sparringspartnere og efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.
 

Bjarne Henning JensenLedelsesrådgiver Bjarne Henning Jensen 

Bjarne Henning Jensen har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse på afdelings-, direktions- og koncernniveau samt i bestyrelser, og har de seneste år særligt haft fokus på opstarts- og vækstvirksomheder.

Bjarne Henning Jensen er uddannet civilingeniør, Ph.D. og HD og har gennemgået leder- og bestyrelsesuddannelse.

 

Michael UhrenholtLedelsesrådgiver Michael Uhrenholt            

Michael Uhrenholt har været leder i en række år i større danske detailkæder, samt en kortere periode på en uddannelsesinstitution, og sideløbende underviser han  i forskellige ledelsesfag.

Michael Uhrenholt har erfaring med at rådgive og sparre med ledere og selvstændige. Han er uddannet coach og har arbejdet med udvikling af den enkelte leder, organisatorisk udvikling og systemisk ledelse.            

  

Flemming AndersenLedelsesrådgiver Flemming Andersen

Flemming Andersen har arbejdet med rekruttering, ledelse, ledersparring, trivsel og udvikling af mennesker og organisationer hele sit arbejdsliv. Han har mange års erfaring som HR-chef i private virksomheder.

Flemming Andersen er uddannet cand. merc. og har gennemgået et lederudviklingsforløb hos Stifinder A/S.

 

Birgitte AlstrømLedelsesrådgiver Birgitte Alstrøm

Birgitte Alstrøm har mange års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter for både store danske og internationale virksomheder samt små og mellemstore iværksættervirksomheder. Birgitte Alstrøm har en HD 2. del i Afsætning og gennemgået flere lederuddannelser.

Birgitte er internationalt certificeret i NLP, personlig branding, social branding og business modeling samt uddannet facilitator.

Bestil sparring

Ring til os
Du kan ringe til vores erfarne rådgivere på vores hotline 3283 0110 alle hverdage mellem kl. 9 og 15, hvis du står med en konkret udfordring, hvor du har brug for sparring her og nu.

Bestil sparring
Bestil din personlige sparring her:

Bestil sparring

Hvis du ønsker en sparring over Skype, kan du skrive dit Skype-navn i kontaktformularen. Skriv gerne i kommentarfeltet i formularen, hvad det er, du ønsker sparring til, så vi kan forberede os bedst muligt.

Bliv skarp på LinkedIn med Lederne Virksoms LinkedIn-guide

Lederne Virksoms LinkedIn-guide giver dig indblik i, hvordan du bygger en professionel LinkedIn-profil og hvordan du bruger din profil til netværk, personlig branding og salg.