Helbredssikring

Lederne Virksoms Helbredssikring er et supplement til den offentlige sygesikring og træder til, når du har behov for ekstra hjælp til hurtig behandling.

Som selvstændig kan det få alvorlige konsekvenser for din virksomhed, hvis du bliver uarbejdsdygtig. Som medlem af Virksom kan du tegne en særdeles attraktiv og meget billig sundhedsforsikring, så du kan være på forkant i tilfælde af sygdom. Med Lederne Virksoms Helbredssikring får du adgang til hurtig undersøgelse og behandling, hvis du pådrager dig en sygdom eller har gener fra en ulykke. Forsikringen udbydes i samarbejde med PFA.

Dine fordele:

  • En stærk og konkurrencedygtig sundhedsforsikring
  • Børn under 21 år er automatisk dækket
  • Få hurtigt adgang til undersøgelse og behandling

Hjælp til dig

Anmeld skade

Er uheldet ude, er det nemt at anmelde din skade. Ring til PFA på 7080 7870, så hjælper de dig videre. 

Læs mere om Lederne Virksoms Helbredssikring 

Pris

Du kan købe vores helbredssikring til dig selv og/eller til din partner. Som medlem er børn under 21 år automatisk dækket.

Pris for medlemmer inklusiv automatisk børnedækning: 
1.500,00 kr. om året.

Pris for ægtefæller/samlevere uden børnedækning:
1.579,43 kr. om året.

Betaling af præmie
Du betaler for din Helbredssikring en gang om året og betalingen opkræves af PFA.

Bestil

For at kunne købe vores Helbredssikring skal du være medlem af Lederne Virksom. Du skal ikke afgive helbredsoplysninger i forbindelse med tegning af forsikringen.

Du bestiller Helbredssikring ved at klikke på nedenstående link. Du kan bestille til dig selv og din partner samtidigt.

Bestil Helbredssikring

Anmeld skade

For at få udbetaling fra forsikringen, skal du kontakte PFA på 7080 7870.

Ændringer til din forsikring

Vil du opsige din forsikring, skal du give skriftlig besked til PFA på gruppeordninger@pfa.dk

Du kan opsige din forsikring med 30 dages varsel til udløbet af et kalenderår. Det betyder, at opsiger du for eksempel din forsikring pr. 20. februar vil din forsikring ophøre pr. 31. december samme år.

Du skal være opmærksom på, at din forsikring automatisk ophører, hvis du ikke længere er medlem af enten Lederne Virksom, Lederne Pro eller Lederne.

Spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på spørgsmål angående tegning, præmie, dækning, ændringer og ophør af Lederne Virksoms Helbredssikring.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om Lederne Virksoms helbredssikring (pdf)

Forsikringsbetingelser

Lederne Virksoms Helbredssikring dækker i en lang række situationer, for eksempel hvis du har brug for behandling hos en diætist, psykolog, kiropraktor eller lignende. Betingelserne består af både undtagelser og begrænsninger. Vi anbefaler derfor, at du læser forsikringsbetingelserne grundigt igennem.

Hent forsikringsbetingelser (pdf)

Kontakt

Har du et spørgsmål om vores Helbredssikring – din sundhedsforsikring via Lederne Virksom, som du ikke kan finde svar på her, er du velkommen til at kontakte PFA direkte på 7012 5000.