Nyheder

Virksoms nyhedsbreve

Som medlem af Virksom har du mulighed for at abonnere på flere forskellige nyhedsbreve med hvert sit fokusområde. Se hér en oversigt over de nyhedsbreve, vi tilbyder.

Nyt fra Virksom

Nyt fra Virksom giver dig gode råd og inspiration til dig og din virksomhed - alt sammen målrettet dig som selvstændig.  Nyhedsbrevet holder dig også orienteret om de mange tilbud, services og produkter, du har adgang til som medlem.

Hvis du som medlem ikke modtager Nyt fra Virksom, kan du tilmelde dig på Mit Virksom. Du kan afmelde Nyt fra Virksom direkte i nyhedsbrevet og på Mit Virksom.

Se oversigt over dine nyhedsbreve på Mit Virksom

Nyt fra Virksom udsendes hver tredje uge til Virksoms medlemmer.

Se tidligere udsendte nyhedsbreve

Nyt fra Ledelse i Dag

Ledelse i Dag er for dig, der vil holde dig opdateret med den nyeste viden og forskning om ledelse. Nyt fra Ledelse i Dag bringer nye inspirerende artikler direkte i din mailboks og samarbejder med ledelseseksperter fra både ind- og udland.

Du kan afmelde Nyt fra Ledelse i Dag direkte i nyhedsbrevet eller på Mit Virksom.

Tilmeld dig Nyt fra Ledelse i Dag

Nyhedsbrevet udkommer ti gange om året.

Kurser & Uddannelser

Dette nyhedsbrev giver dig attraktive tilbud og overblik over aktuelle kurser og -uddannelser fra Ledernes KompetenceCenter. Du kan afmelde Kurser & Uddannelser direkte i nyhedsbrevet eller på Mit Virksom.

Tilmeld dig Kurser & Uddannelser

Tilbud til dig

Tilbud til dig giver dig information om ydelser og produkter fra Virksom direkte i din mailboks. Nyhedsbrevet kan bl.a. indeholde nyt om aktuelle konferencer, Member-Get-Member kampagner og andre tilbud med relevans for dig og dit medlemskab. Du kan afmelde Tilbud til dig direkte i nyhedsbrevet eller på Mit Virksom.

Tilmeld dig Tilbud til dig på Mit Virksom