Ledelse

Som medlem af Virksom får du adgang til inspiration og ny viden om ledelse.

Vi har udviklet gode værktøjer og guides, som hjælper dig i dit job som selvstændig. Derudover kan du få inspiration til din karriere med kurser og uddannelser. 

Har du brug for hjælp?

Er du også arbejdsgiver? Vores jurister er eksperter – også inden for personalejura.

Ring eller skriv – vi svarer på dine spørgsmål inden for 24 timer på hverdage.

Ledelsesværktøjer

Jobsamtalen | Lederne PRO

Alt du skal vide om MUS

Få gode råd til, hvordan du skaber rammerne for en vellykket styrkebaseret medarbejderudviklingssamtale for dine medarbejdere. Materialet består både af guide til lederen og medarbejder samt brugbare værktøjer til før, under og efter samtalen.

Download motivationsguide

Motivationsguide

Motivation giver handlekraft, arbejdsglæde og resultater. Men hvad gør du, hvis du i en periode har svært ved at føle dig motiveret? Og hvordan motiverer du dine medarbejdere? Med denne guide om motivation får du gode råd til at hjælpe dine medarbejdere med at motivere sig selv 

Bestil Ledelsesrådgivining

Få hjælp af en professionel rådgiver over telefonen eller Skype, når du møder udfordringer i lederjobbet. Vi tager altid udgangspunkt i din aktuelle situation, så du kan få hjælp med netop det, der gør en forskel for dig.

Styrk din karriere og bliv klogere på ledelse

Kvinde til møde

Kurser og uddannelser

Se vores store udvalg af kurser og uddannelser, som er målrettet dig som selvstændig. Som medlem får du 10% rabat på udvalgte kurser.
Lederstof

Lederstof.dk – Danmarks medie om ledelse

Lederstof er Danmarks medie om livet med ledelse. Vi vil klæde dig på med ny viden, konkrete værktøjer og perspektiver med ledere på alle niveauer.